måndag 14 december 2015

Winter Nail Art Challenge - Christmas Cookies, Candies or Food!
Dagens tema visade sig vara lite mer challenge än vad jag hade önskat faktiskt. Jag hade min manikyr helt klar i mitt huvud. Satte mig med vit basfärg en flaska röd färg och lite nailvinyls. Men det såg inte kul ut alls när jag var färdig så jag skulle "bara" lägga till lite smala streck på mina polkagrisar och helt plötsligt så var hela manikyren förstörd.

Det där upprepade sig tre gånger... Jag var rätt frustrerad när jag till sist bestämde mig för att stämpla. Hittade bra färger och ett bra mönster på MoYou London Festive 06, men jag tog inget skydd runt naglarna och det visade sig att Kaleidoscope True Red var ett fantastiskt rött stämpellack, men även ett fantastiskt svårt lack att städa upp efter! Så jag har verkligen försökt städa så gott jag kunde, men det är ändå en hel del rött kvar i nagelband och på huden, men jag orkade till slut inte göra om hela skiten igen och hur jag än gnodde så blev det ju bara värre.

Färgerna och mönstret blev i slutändan riktigt bra, men nöjd är jag inte för jag hatar när det är illrött överallt där det inte ska vara det! Och ja, jag erkänner jag har redigerat bort en del övertalig färg.

Idag kombinerar jag dessutom både Winter Nail Art Challenge och 12 Days Of Christmas Nail Art eftersom temat var samma i bägge.
Today's theme proved to be little more challenge than I had hoped, actually. I had my manicure completely clear in my head. Sat down with a white base on the nails, a red color and some nailvinyls. But it didn't look fun at all when I was finished so I decided to "only" add a little narrow lines on my candy canes, and suddenly the whole manicure was destroyed.

That repeated itself three times ... I was pretty frustrated when I finally decided to do a stamping maniucure instead. Found good colors and a good pattern on MoYou London Festive 06, but I took no protection around the nails and it turned out that the Kaleidoscope True Red was a fantastic red stamping polish, but also a terrific red polish to clean up after! So I have really tried to clean up as good as I could, but it's still a lot of red left in the cuticles and skin, but I just couldn't bare to do the whole thing again and the more I tried to clean the worst it got. 

The colors and the pattern looks really good but I'm still not happy because I really hate when it's bright red everywhere where it shouldn' be! And yes, I admit I have edited out some redundant color.

And today I also combine the Winter Nail Art Challenge with 12 Days Of Christmas Nail Art since the theme was the same. 15 kommentarer :

 1. I understand your frustration, it's so annoying when it goes like that. I like the end result a lot :)

  SvaraRadera
 2. I have to say that I like it, but of course if you imagined it differently yourself, then you do have a problem, I know the feeling!

  SvaraRadera
 3. Your hard work pays off; it looks fab!!

  SvaraRadera
 4. Although it did turn out as you planned the result still lovely!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well I kind of like it now when I look at the pictures.

   Radera
 5. I'm sorry this was a difficult look to create! Though, it looks absolutely amazing!

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Jag skulle gärna testa, men det verkar på tok för svårt för mig :)

  SvaraRadera
 7. Been there done that! Känns nog tom som att det händer mig var och varannan gång. Ska bara fixa en liten enkel look och så sitter jag i 3h och har gjort om allting från början flera gånger. Suck. Men slutresultatet blev jättefint här iaf!

  SvaraRadera
 8. I love this! Reminds me of the spearmint candy canes my mom used to buy. :)

  SvaraRadera
 9. You did great with double color stamping!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!