onsdag 2 december 2015

Dance Legend Binary - 12 Katya

Jag har öppnat första luckan i min lackkalender och det är minsann inte ofta ni får se swatcher på ett lack som jag faktiskt fått i min hand enbart minuter tidigare, men det får ni idag.

Bakom lucka nummer 1 gömde sig mitt första Dance Legend lack. Ett från deras Binary serie som funkar som så att om man har deras speciella topplack ska det här hålla ca 3 dagar längre än normalt. Nu har ju inte jag det topplacket, men är inte heller så ledsen över att behöva byta lack rätt ofta ;)

Lacket har både ett nummer och ett namn och det är 12 Katya. Enligt beskrivningen ska det vara vinrött, men jag vet att min familj valde det för att det ser brunt ut. En färg som jag hållit mig ganska långt ifrån gällande lack och jag tycker nog också att det är mer brunaktigt än vinrött.

Penseln i den här flaskan var riktigt värdelös faktiskt spretig och det såg nästan ut som man glömt att klippa den, men formulan var det absolut inget fel på och jag har bara ett lager på bilderna. Torktiden var också bra.

Överraskande nog och kanske något förvånande för familjen så gillar jag det här väldigt mycket. En riktigt trevlig nyans och perfekt den här årstiden. Och dessutom framkallade det massor av ideer till nailart.
 


I have just opened the first hatch in my polish calendar and it is certainly not often you get to see swatches of a polish that I actually got in my hand only minutes earlier, but that is what you get today.

Behind hatch number one was my first Dance Legend polish hidden. One from their Binary collection that is actually supposed to be used with a special topcoat that will make the manicure last about 3 days longer than normal. Well I don't own that topcoat, but are not so sorry about that to me it's perfectly ok to change the polish often;)

The polish has both a number and a name, and it is 12 Katya. According to the description, it should be burgundy, but I know that my family chose it because it looks brown. A color that I kept myself quite far from when it comes to polishes and I certainly think that it is more brownish than burgundy.

The Brush in this bottle was really useless actually straggly and it almost looked like they forgot to cut it, but the formula was absolutely nothing wrong with and I only have one coat in the picutures. The drying time was also good.

Surprisingly and perhaps to the surprise of the family, I like this very much. A really nice shade and perfect this time of year. And besides it started me to think of all kinds of ideas for nail art. 

6 kommentarer :

  1. It is gorgeous <3
    Why don't I have a polish calendar, huge mistake LOL

    SvaraRadera
  2. Brunrött skulle jag säga. Ganska fint men jag trivs inte så bra i såna här lack personligen.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!