lördag 12 december 2015

Reader's Choice - Pahlish La Belle Endormie

Lördag och som vanligt står städning på schemat, men även jakt på utegran och lite annat småfix inför julen.

Jag satte mig i alla fall nu på morgonen och målade med veckans Läsarnas val som är Pahlish La Belle Endormie som jag med hjälp av Google Translate fick fram betyder Törnrosa på svenska.

Lacket har en lilatonad jellybas och är sen fyllt med massor av guldglitter. Det täckte betydligt bättre än jag hade förväntat mig och jag var nöjd med täckningen efter två lager. Torktiden var bra och det var smidigt att jobba med.

Jag blev aningen förvånad över färgen på lacket. Jag hade nämligen förväntat mig ett lilafärgat lack, men på mig ser det bra mycket mer vinrött ut. Nu tycker jag inte alls att det är fel för det här är väldigt, väldigt vackert, jag hade bara inte förväntat mig detta riktigt.

Denna veckans omröstning går i julens färg, enbart röda lack således.
 It's Saturday and that means house cleaning as usual, but also hunting for a Christmas Tree to have outside and some other things Christmas related.

I sat down this morning and painted with this week's Reader's Choice that is Pahlish La Belle Endormie I used Google Translate to find out that it means Sleeping Beauty. 

The polish has a purpletoned jellybase and is then filled with lots of gold glitter. It covered much better than I had expected and I was happy with the coverage after two coats. The drying time was good and it was easy to work with.

I was slightly surprised by the color of the polish. I had expected a purple polish, but to me it looks a lot more like burgundy. Now I'm not sad at all about that because this is very, very beautiful, I just had not expected it.

The polishes you get to vote for this week all goes in the Christmas color red. 

10 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!