fredag 4 december 2015

Bow Nail Polish - First Light

I lucka nummer två i min kalender hittade jag ett lack från för mig ännu ett nytt märke nämligen Bow Nail Polish.

Vad jag förstår så tillverkas det här av samma företag som gör Dance Legend.

First Light är ett limegrönt lack med silverskimmer även om det på Hypnotic Polish sida beskrivs som neongult så tycker jag ändå att det drar mer åt grönt. Det täcker riktigt bra för att vara åt neonhållet och det är dessutom en väldigt bra formula för den här typen av lack.

Jag upplevde inte alls att det blev strimmigt och täckningen var bra. Jag har tre lager utan något vitt under vilket funkar bra även om jag tror att lacket kanske skulle sticka ut ännu mer med ett vitt underlag. Torktiden var också mycket bra.

Allt som allt så är det här ett kul lack som jag gillar riktigt mycket. Min familj lyckades alltså igen. Fast lucka tre lyckades dom inte alls med för den innehåll enbart tre hasselnötter!! 


Behind hatch numer two in my calendar, I found a polish from another for me new brand namely Bow Nail Polish.

As I understand it this is being made from the same company that makes Dance Legend.

First Light is a lime-green polish with silver shimmer even if the description on Hypnotic Polish website says that it's neon yellow.  I still think it draws more towards green. It covers really good for being a neon polish and moreover it has a very good formula for this type of polish.

I didn't feel at all that it turned streaky and the coverage was good. I have three layers without something white under which works well although I think the polish might stand out even more with a white base. The drying time was also very good.

All in all, this is a fun polish that I like a lot. My family succeeded again. But behind hatch number three I only found three hazelnuts... So they tricked me on that one!

11 kommentarer :

 1. Men wow, så snyggt det var. Älskar gult, neongult och limegult. Blir alltid glad av den färgen. :)

  SvaraRadera
 2. What a nice and bold color for dark winter days!

  SvaraRadera
 3. Superhärligt lack! Jag har köpt på mig ett Bow-lack som jag ser fram emot att prova. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här var jättebra, så jag ser också fram emot att testa flera.

   Radera
 4. It's really pretty, I like it! :)

  SvaraRadera
 5. Inte min färg men ändå ser den härlig ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ganska speciell så alla gillar den inte.

   Radera
  2. Den är ganska speciell så alla gillar den inte.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!