lördag 25 april 2015

Läsarnas Val / Reader's Choice - Darling Diva Polish Exuberant

Nä, hörrni det här var faktiskt inge vidare. Det verkar som att den här veckan är min visa glitterlack som jag inte gillar vecka.

Darling Diva Polish Exuberant består av en mjölkig jellybas fylld med glitter i olika storlekar och glada färger, även microglitter. Det jag gillar med det här lacket är att det är cirkelglitter vilket jag tycker mer om än hexagoner. Jag gillar basfärgen också.

Men.. Lacket är som klister. Jättetjockt och kletigt. Det går väl förmodligen att åtgärda med Seche Restore, men det hade jag ju inte gjort nu. Och precis som med Yuletide som jag visade häromdagen så tycker jag att det blir för mycket glitter. En bra sak är dock att jag enbart har två lager på bilderna. Och jag tyckte att det räckte alldeles utmärkt.

Nej, det här blev ingen favorit, men nu har jag i alla fall provat det. Misstänker att det lär hamna på min blogsale rätt som det är.

Till nästa vecka har jag plockat fram lite bortglömde använda lack som ni får välja på.

Oh no, this is not very neat. It seems that this is the week I show glitter polish that I don't like.

Darling Diva Polish Exuberant consists of a milky jellybase filled with glitter in various sizes and cheerful colors, even micro glitter. What I like about this polish is that it is circular glitter which I prefere over hexagons. I like the base color too.

But .. The polish is like glue. Really thick and sticky. I guess you can fix that with Seche Restore, but I didn't have time for that when I painted with this. And just like Yuletide that I showed the other day I think it's too much glitter in it. One good thing is that I only have two layers in the pictures. And I you really don't need more than that.

No, this was not a favorite, but now I at least have tried it. Suspect that it'll end up on my blog sale some day.

For next weeks Reader's Choice you have some forgotten favorites to chose from.

13 kommentarer :

 1. nja detta va inget för mig!!kul med färg glatt glitter dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag med dig om att det är kul med färgglatt.

   Radera
 2. I understand what you mean, I'm pretty sure this wouldn't have been a favourite of mine either :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det! Ser lite ut som ballonger. Men jobbig formula tar ju ner glädjen både ett och sjutton snäpp.

  SvaraRadera
 4. Inte min favvo heller! Men det kan vara rätt skönt ibland, lite lättare för Helmer om inte alla lack blir favvisar ;)

  SvaraRadera
 5. Inte min favvo heller! Men det kan vara rätt skönt ibland, lite lättare för Helmer om inte alla lack blir favvisar ;)

  SvaraRadera
 6. Jättefränt! Köper den direkt om du ordnar blogsale!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer att dyka upp på en blogsale så småningom.

   Radera
 7. Svar
  1. Lekfullt håller jag helt och fullt med dig om.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!