torsdag 16 april 2015

ABC Challenge - V or W = Sephora Will You Jump?

Jelly, lite knepig borste. Fyra lager med vita prickar emellan. Topplack.


Vi börjar närma oss slutet av vårt ABC Challenge och idag kör vi med lack på antingen V eller W. Jag tycker det har varit väldigt skönt att få lite hjälp på vägen med att välja vilka lack jag ska visa och kommer på ett sätt att sakna det när utmaningen är över, men samtidigt blir det skönt att inte ha två uppbokade dagar varje vecka. 

Idag har jag använt mig av Sephora Will You Jump? ett väldigt fint royalblått lack. Men nu kommer haken. Det är ett jellylack och ni vet ju vid det här laget att jag inte är en stor fan av VNL så jag bestämde mig på en gång att göra en pondmanikyr av det hela. 

Det betyder att innan jag la första lagret med Will You Jump? fixade dit vita prickar på nageln. Målade sen ett lager med lacket, lät det torka och la dit nya prickar. Allt som allt är det fyra lager med Will You Jump? och fem lager prickar. 

På det här sättet så syns det inte igenom lacket och man får en rolig manikyr på köpet. We are approaching the end of our ABC Challenge and today we have polishes on either V or W. I think it's been really helpful to have a specific letter that I need to use a polish on to make me go and get those nearly forgotten polishes and I might even miss that when it's over, but it will be nice to have more "open" days in the week instead of two always booked for the challenge. 

Today I am using Sephora Will You Jump? a very nice royal blue polish. But here comes the catch. It is a jelly coat and you know by now that I'm not a big fan of VNL so I decided at once to make a pondmanicure of it.

This means that before I put the first layer of Will You Jump? on I did some white dots on the nail. Then painted a layer of polish, let it dry and put dots on again. All in all, there are four layers of Will You Jump? and five layers of dots.

In this way you have no VNL and you get a fun manicure as well.19 kommentarer :

 1. Så sjuuuuukt fint! Älskar pondmaniikyrer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också, men gör dom allt för sällan.

   Radera
 2. Jag gillar pondmanikyrer. Någon gång kanske jag till och med gör en själv. :D

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag måste komma mig för att göra en pond-manikyr någon gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja varför gör man inte sånt här oftare kan man ju undra!

   Radera
 4. I love this - it's gorgeous - and so squishy because of the jelly <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. I really don't like wearing jellys but this way is completly different.

   Radera
 5. Åh vad snyggt! Vill också bära en pond nån gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer säkert att göra det rätt som det är :)

   Radera
 6. Älskar pondmanikyrer! Måste testa själv också, detta var superfint :)

  SvaraRadera
 7. Läckert, så himla snygg blå nyans

  SvaraRadera
 8. Så himla läckert! Jag har alldeles för få jellies :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju inte jellies egentligen så jag har inte så många.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!