fredag 10 april 2015

Purple and Pink!

Jag var ytterst tveksam på att visa den här manikyren faktiskt, men sen tänkte jag att ibland måste man kanske visa sånt som inte alls blir som man tänkt sig också. För gudarna ska veta att alla manikyrer man gör inte blir perfekta och vackra.

Alltså tanken var nog egentligen god, men jag valde fel färg till mönstret tror jag eller möjligen fel mönster till färgen. Sen blev det snett på ringfingret och jag fick inte bort det ens med tejp och orkade inte göra om hela så jag tog helt enkelt Mentality Purple Opaque som jag använde till mönstret och la den på hela nageln.

Basen är Treasures By Tan Kinky och mönstret kommer från MoYou London Kaleidoscope 02.

Nå är det här en total katastrof, lite fult eller helt ok?

I was extremely hesitant to show this manicure actually, but then I thought that maybe it's a good thing to show manicures that didn't exactly turn out the way you had planned it to look. For God knows that all manicures you do doesn't become perfect and beautiful.

So I guess the idea was good but I chose the wrong color for the pattern I think or maybe I chose the wrong pattern for the color. Then it became wryly on the ring finger and I couldn't get it to go away with tape and didn't want to redo the whole nail so I simply took Mentality Purple Opaque that I was using for the pattern and painted the whole nail with it. 

The base is Treasures By Tan Kinky and the pattern comes from MoYou London Kaleidoscope 02.

Well what do you think is this is a total disaster, a little ugly or totally ok?

8 kommentarer :

 1. Tycker det ser helt okej ut jag. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Maybe not the pretties ever, but no catastrophe ;)

  SvaraRadera
 3. It's unusual, and I like the unusual :) So thanks for posting!

  SvaraRadera
 4. Det kanske inte är det snyggaste du har gjort, men det är absolut inte fult! Och jag håller med, man ska posta även det som inte blev helt perfekt, annars kommer vi alla drabbas av en kollektiv prestationsångest. :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är det så att man liksom kan bli lite mätt på alla perfekta manikyrer och bilder. Jag blir det i alla fall.

   Radera
 5. Tycker faktiskt att det ser riktigt läckert ut

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!