fredag 17 april 2015

China Glaze - Agro

Idag tänkte jag visa er en av mina absoluta favoriter. Tankarna finns på att kanske göra en favoritvecka igen, men vi får ser hur det blir med det.

Det här är i alla fall China Glaze Agro ett av dom vackraste gröna lacken jag har. Ett olivgrönt lack med guldskimmer. Dessutom är det riktigt bra att måla med. China Glaze när dom är som bäst. Två lager och topplack och sen är du färdig.

Agro släpptes i Capitol City/Hunger Games kollektionen 2012 och jag kan nog säga att det här var ett av mina första stora lack kärlekar. Och har fortsatt vara en favorit. Nu var det faktiskt ganska länge sedan jag bar det och samma härliga känsla infann sig igen när jag satt där och målade.

Det här är helt klart ett lack som jag återkommer till och speciellt om jag har svårt att bestämma vilket jag vill ha eller bara vill ta ett säkert kort på en gång.Today I will show you one of my absolute favorites. I have some thoughts on having another favorite week, but we'll see what happens with that.

This is in any case China Glaze Agro one of the most beautiful green polishes I have. An olive green polish with gold shimmer. Moreover, it is really good to paint with. China Glaze when they are at their best. Two coats and top coat and then you're done.

Agro was released in 2012 with the Capitol City / Hunger Games Collection and I can say that this was one of my first big polish loves. And has continued to be a favorite. It was some time since I last wore it and the same glorious feeling turned up again when I sat there and painted with it. 

It is a polish that I keep returning too and also a polish that I tend to use when I have problems deciding on what to use or just want to play it safe. 

13 kommentarer :

 1. It has a beautiful deep inner glow - I loved that collection!

  SvaraRadera
 2. Det här är så himla fint! Måste plocka fram mitt snart igen. Snygga bilder!

  SvaraRadera
 3. Det är bara heeelt underbart detta lack, älskar det också, så glad för mitt exemplar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är ju lika grönälskade som jag så jag kan tänka mig att du också håller hårt i din flaska.

   Radera
 4. Så fint och riktigt fina bilder på det också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar det här lacket och var riktigt nöjd med bilderna :)

   Radera
 5. Fantastiskt vackert, förstår att det är en favorit

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!