måndag 6 april 2015

A-England - Fated Prince

Det var länge sedan jag visade ett A-England lack här så det är väl absolut på tiden. Finns en hel del från deras nyare kollektioner som jag gärna skulle vilja ha, men har inte riktigt kommit mig för att köpa några.

Idag blir det i alla fall Fated Prince ett fantastiskt fint grått holo med klara stänk av grönt i sig. Som vanligt så tycker jag att det är suveränt att måla med. A-England är ju trots allt ett av mina favoritmärken. Täcker utan problem på två lager och torkar fort.

Jag har ett lager med topplack över också.

Det här är ett lack som jag tycker väldigt mycket om. Jag trivs verkligen i den här typen av grå ton.

 


It's been a long time since I showed an A-England polish so it's about time I think. There are a lot of polishes from their newer collections that I would like to have, but haven' bought yet.

Today anyway I will show you Fated Prince a fantastic gray holo with traces of green in it. As usual, I think it's great to paint with. A-England is after all one of my favorite brands. Covers effortlessly on two coats and dries quickly.

I have a layer of top coat over too.

This is a polish that I like very much. I feel really comfortable in this type of gray.

9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!