onsdag 15 april 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - 3d Anniversary Recreation #2

Nu tycker jag det är dags att visa lite stamping som blev precis som jag tänkt mig istället för dom mer misslyckade som jag visat tidigare i veckan.

Temat i The Nail Challenge Collaborative är alltså att återskapa en tidigare manikyr och jag föll direkt för en som Stephanie på A little Polish hade gjort till ett tidigare tema som var svart/vitt. Min manikyr blir inte exakt likadan eftersom jag inte har exakt samma färger att använda mig av, men väldigt lik i alla fall. Originalet hittar ni här.

Det jag använt mig av är Star Nails vita lack som jag tyvärr inte har numret på just nu. Mönstret kommer från MoYou London Pro 06 och jag har använt mig av Mentality Glaze Red, Green och Opaque Black. Och den här typen av manikyr kallas för lead light.

Mina färger blev något starkare rosa än vad originalet är, men jag är så himla nöjd med den här manikyren och det är så kul att få visa något som blev som jag tänkt mig.


Don't you think it's time for me to show you some stamping that actually turned out the way I had imagined instead of the failed ones earlier this week.

The theme of The Nail Challenge Collaborative is to recreat a past manicure and I fell for one that Stephanie at A Little Polish had made to an earlier theme that was black / white. My manicure is not exactly the same as I didn't have exactly the same colors that she used but very similar in all cases. The original can be found here.

I used Star Nails white polish which I unfortunately don't have the number on right now. The pattern comes from MoYou London Pro 06 and I am using Mentality Glaze Red, Green and Opaque Black. And this type of manicure is called leadlight manicure.

My pink color is slightly stronger pink than what the original is, but I'm so happy with this manicure and it's so fun to show you something that I'm very pleased with.
13 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!