tisdag 28 april 2015

ABC Challenge - Z = HM Zoo


Så kom det då till slut. Sista inlägget i den här omgången med ABC Challenge. Jag tror att det inte blev mer än två bokstäver jag missade i slutändan och det på grund av sjukdom. Hur ska jag nu välja lack då?

Sista inlägget blir med ett svenskt märke nämligen HM och eftersom bokstaven är Z så blev det Zoo som får pryda naglarna. Eller i alla fall delvis. För jag valde att göra en glittergradient av det här lite gammelrosa microglittret över Zoya Raven.

Det känns väldigt bra att få avsluta med en manikyr som jag verkligen tycker om. Just den här typen av rosa som Zoo består av är väl inte någon favoritfärg, men använt på det här sättet så blir det magiskt fint tycker jag.

Tack alla som följt med på ABC resan både som deltagare och som läsare. Kommentera gärna om ni gillar konceptet och om ni skulle vilja se det återuppstå någon gång.


And now the time has come for the last post in this round of the ABC Challenge. I think that I only missed out on two or possible three letters and that was because of illness. How should I do know when I should chose polish?

Last post is represented by a Swedish brand namely HM and since the letter is Z it became Zoo that will finish of this challenge. Or at least partly. Because I chose to do a glittergradient of this little dusty pink micro glitter over Zoya Raven.

It feels very good to finish with a manicure that I really like. This particular type of pink that Zoo is are not a favorite, but used in this way, it becomes magically beautiful I think.

Thanks to everyone who has followed the ABC journey both as a participant and as a reader. Please comment if you like the concept, and if you would like to see it resurrected sometime.15 kommentarer :

 1. Jag älskar Zoo och är så glad att jag hann lägga tassarna på det. Det har varit jätteroligt att följa ABC-resan, så om du kör igen är det inte omöjligt att jag hänger på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får jag väl se till att köra igen så du hänger på ;)

   Radera
 2. Jättefin avslutningsmani du visar!! Jag tycker det har varit jätteroligt att delta i denna utmaning och jag skulle gärna vara med igen om du orkar köra ett race till:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får se om det kan bli en vända till framåt hösten kanske.

   Radera
 3. Jättefin manikyr!
  Jag har tyckt att det har varit en kul utmaning, och det har varit superbra att få en spark i baken att faktiskt använda de där lacken som annars bara blir stående. Jag skulle gärna göra om det någon gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spark i baken behöver jag hela tiden. Konstigt att man ofta har hur många otestade som helst, men när man väl ska välja lack så är man inte sugen på något av dom!

   Radera
 4. Jag gillar't!
  Om jag är i sverige vill jag gärna vara med, nu kände jag mig för begränsad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår det, men jag hoppas att du är här hemma om vi kör igen.

   Radera
 5. Svar
  1. Tack, jag tycker att den här typen av manikyrer oftast blir riktigt fina.

   Radera
 6. Jättesnyggt sätt att använda den här typen av lack! Jag hade tänkt vara med mer än jag sen var men har ändå gillat initiativet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man har inte alltid möjlighet att vara med i hela utmaningar. Därför tycker jag det är så bra med typ den här där man väljer fritt när man vill hänga på.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!