torsdag 9 april 2015

ABC Challenge - T = Treasures By Tan Kinky


Jag skrev när jag dissade lacket till bokstaven S att jag hoppades på något bättre till bokstaven T och jo det här är absolut bättre, men fortfarande inte riktigt något som jag blev sådär över förtjust i.

Treasures By Tan Kinky är ett lite mörkare rosa holo. Jo, det är en fin färg, men inte tillräckligt skarp för att jag ska bli riktigt nöjd. Eller har jag gått och blivit kräsen. Det kan mycket väl vara så också.

Det är som sagt absolut inget fel på färgen, däremot var lacket lite väl skirt så fyra lager behövdes för att få det acceptabelt täckande. Torktiden var helt ok. Och över det här har jag ett lager med Digital Flash.

Det är som sagt inte så att jag inte tycker om det här alls för det gör jag, men det är inte ett lack som blev någon favorit. Tyvärr.
I wrote when I dissed the polish of the letter S that I was hoping for something better to the letter T, and yes this is definitely better, but still not really something that I was that fond of.

Treasures By Tan Kinky is a little darker pink holo. Well, it's a nice color, but not sharp enough for making me really happy. Or have I gone and become picky. It may well be that too.

Again, it is absolutely nothing wrong with the color, but the polish was sheer it took four layers to get it acceptable opaque. The drying time was quite ok. And over this I have a stock of Digital Flash.

Again, it's not that I don't like this at all because I do, but it's not a polish that became a favorite. Sorry.

8 kommentarer :

 1. Den var väl trevlig, men ingenting jag kommer leta efter direkt.

  SvaraRadera
 2. Den är fin, men inget som får mig att vilja klicka hem den....

  SvaraRadera
 3. Fin holoeffekt, men håller med om att den rosa nyansen känns lite mesig.

  SvaraRadera
 4. Fint och gillar holoeffekten men själva nyansen är nog inte för mej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holot är superfint, tänk om det varit lite skarpare rosa också.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!