torsdag 2 april 2015

ABC Challenge - R = Rica Unicorn Dandruff


Sista jobbardagen för denna veckan. Känns väldigt skönt, det har i och för sig funkat bra att jobba, men jösses vad trött jag är!

Idag är det bokstaven R som gäller i vårt ABC Challenge och jag passade på att plocka fram ett glitter som jag tänkte skulle passa över China Glaze Re-Fresh Mint som redan satt på naglarna. 

Lacket är från ett för mig nytt märke. Det är Rica Unicorn Dandruff som jag plockat upp ur lådan. Ett glitterlack med klar bas, neongrönt, tealfärgat och vitt glitter. En kul och glad kombination som jag dessutom tycker blev bra över det mintgröna. 

Däremot så var det återigen ett lack som inte var speciellt samarbetsvilligt. Glittren flyter inte alls ut smidigt utan man får sitta och dutta dit dom och fiska upp ur flaskan. Synd för jag gillar verkligen färgerna i det här. 


Last working day of this week. That feels very good, I was a bit nervous about starting work again but it has been good. But I am so tired!

Today we have the letter R in our ABC Challenge and I took the opportunity to pick up a glitter that I thought would fit over China Glaze Re-Fresh Mint who I already had on the nails.

The polish is from a for me new brand. It is Rica Unicorn Dandruff which I picked up from the drawer. A glitter polish with clear base, neon green, tealcoloured and white glitter. A fun and happy combination that I also think worked well over the mint green.

In contrast, it was again a polish that was not very cooperative. The glitter didn't spread easily at all you had to dabb them on to the nail and fish them up from the bottle. Too bad because I really like the colors in this.


11 kommentarer :

 1. LOL - dandruff, what a fun name. I like the minty base, it's pretty!

  SvaraRadera
 2. Jättefint tillsammans med det mintiga underlaget. =)

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt! Så tråkigt att glitter tar ett tag att ta bort bara, annars skulle jag nog använda det jämnt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, det är därför jag också drar mig för att använda glitter.

   Radera
 4. Fnissar på mig lite åt namnet. :D

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Ibland gör jag det och just det här gillade jag.

   Radera
 6. I've been loving glitters like this one lately!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!