onsdag 26 november 2014

Zoya - Remy

Jaha, då var då kortare naglar då.. Hatar att laga naglar, blir aldrig speciellt bra tycker jag. Men jag ska försöka få det att hålla ihop i alla fall en vecka eller så även om det blir extremt kort att kapa av så blir det något bättre än nu i alla fall.

För att döva min sorg har jag istället valt att lacka med ett fantastiskt lack. Det här är Zoya Remy och efter detta har jag bara två kvar att prova från Ignite kollektionen. Underbart att måla med. Täcker på två lager, nästan på ett faktiskt och torkar fort. Jag har ett lager med Seche över också.

Man skulle ju kunna tro att Remy är blått, men jag tycker nog att det är mer tealfärgat. Helt fantastiskt är det i alla fall. Zoya när det är som allra bäst. Känns lite som en mörkare variant av min favorit Charla. Dessutom är det här en färg som jag tycker passar bra på korta naglar.

När ni måste kapa ner klorna vilka färger tycker ni passar bäst då?

Well, short nails again. I really hate to try and patch nails I don't think it ever turns out that great.  But I'll try to get it to stick together for at least a week it will still be extremly short when I cut it off at the break but at least I don't think it will hurt. 

To numb my sorrow, I have instead chosen to paint with a superb polish. This is Zoya Remy and after Remy there is only two more polish for me to show from the Ignite collection. Wonderful to paint with covers in two layers, almost in one actually and dries quickly. I have a layer of Seche over too.

One would think that Remy is blue, but I think that it is more teal. It is no mather what absolutely amazing. Zoya at it's best. Feels a bit like a darker version of my favorite Charla. Furthermore, this is a color that I think is good on short nails.

When you need to cut down the claws which colors do you think fits best, then?

13 kommentarer :

 1. Men, dina naglar är fortfarande sketasnygga. Inte alls korta ju. Lacket är hur fint som helst. Fortfarande har jag inte ens börjat testa lacken i kollektionen men jag vet att jag har något att se fram emot. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte så superkorta, men känns så om man jämför med innan.

   Radera
 2. Nu är ju inte dina "korta" naglar korta tycker jag. De är ju supersnygga som vanligt. :-)
  Lacket är ju också görsnyggt! :-)

  SvaraRadera
 3. Dina naglar är ju fortfarande långa och snygga :) Jättefint lack också! Brukar inte ha några speciella färger när jag kapat mina, kanske att jag inte tar mina allra finaste lack för ibland känns det slösigt att lägga sådana på stumpar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller gör jag tvärtom för att känna mig fin.

   Radera
 4. Riktigt läckert, Zoya är så bra på såna här lack! Jag har också en lagning just nu, men tycker det känns helt okej. Det syns ju när jag swatchar och har få lager men det syns väldigt lite när jag har normalt antal lager och jag tycker det är så skönt att inte behöva kapa ner naglarna utan kunna låta sprickan växa ut. Men i ärlighetens namn så trivs jag bättre men kortare naglar, vill bara inte att de ska bli ojämna i kanterna, så länge de är raka gör det mig inget att de inte har nån direkt fri tipp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen trivs jag också bättre med kortare. Inte lika jobbigt att sitta vid tangentbordet då.

   Radera
 5. I min värld är diina naglar fortfarande långa! :-) Remy är tokigt vacker!

  SvaraRadera
 6. Håller med övriga, dina naglar är fortfarande långa! Mina är alldeles perfekta just nu, samma längd på alla och den där snygga korta längden jag alltid eftersträvar.
  Lacket ser Jättefint ut, jag har hållt mig men får nog beställa snart :)

  SvaraRadera
 7. Otroligt snyggt! Tycker du har perfekt längd nu

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!