fredag 21 november 2014

Ellagee - Shake A Poor Sinners Hand

Äntligen fredag och det innebär Skimmerskuggans Holofredag!

Och idag visar jag ett lack som jag verkligen gillar. Det första Ellagee lacket jag testar dessutom. Det här är Shake A Poor Sinners Hand ett underbart mörkt lila lack med en fin holoeffekt i sig.

Det är ju alltid kul att testa nya märken och när det dessutom är smidigt att måla med och täcker utan problem på två lager med bra torktid, ja då är det extra kul tycker jag. Ett lager med Seche har jag på också.

Känns ju skönt att efter visat en del lack som fick svalare bemötande av mig i veckan få visa ett som jag verkligen tycker om. Älskar ju den här typen av färger.
Finally Friday and that means Skimmerskuggans Holofriday!

And today I show a polish that I really like. And also my first Ellagee polish. This is Shake A Poor Sinners Hand a wonderful dark purple polish with a fine holoeffect.

It's always fun to try new brands and when it's also easy to paint with and covers without problems in two layers with good drying time, well then it's pretty cool I think. I have a layer of Seche over as well.

It feels nice to show a polish that I really like after some polish that got cooler responses from me earlier this week. I Love this type of colors.

9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!