torsdag 6 november 2014

Rainbow Honey - Fire Spring

I vissa delar av vårt avlånga land snöar det idag, men här öser regnet ner och då tycker jag att det är läge att visa ett vårlack. Är det mörkt och tråkigt ute så får man ha lite glada färger på naglarna.

Rainbow Honey Fire Spring är ett sånt där lack som jag borde älska. Kombon guld och orange brukar gå hem utan minsta tvekan. Och helt klart så är det här också ett jättefint lack, men något stör mig. Kanske är det att lutar lite för mycket åt rosa eller kan det möjligen vara att jag inte gillar riktigt dom lite större guldglittren sticker upp lite. Äsch, jag vet inte.

En sak som var kul var att yngste sonen blev lite imponerad av att jag hade ett lack inspirerad av ett gammalt Nintendo Spel som heter Earthbound. Hela kollektionen Summer of 199X är nämligen det.

Det är lite skirt och jag har fyra lager på. Ett lager med topplack också.In some parts of our country the snow has started falling today, but where I live there is only rain, but a lots of rain instead. Well I thought that I would lighten up the day with a spring polish. If it's dark outside you need something bright on the nails. 

Rainbow Honey Fire Spring is one of those polish that I should love. The combo of gold and orange usually gets me without the slightest hesitation. And clearly, this is also a very nice color, but something bothers me. Maybe it's that it leans a little too far to pink or could it possibly be that I don't like the little larger gold glitters that sticks up a bit. Oh, I do not know.

One good thing though is that my son was impressed that I was wearing a polish inspired from the Ninteno game Earthbound. Fire Spring is from the Summer of 199X collection. 

It's a little sheer and I have four layers on. And a layer of top coat too.

11 kommentarer :

 1. Det ser väldigt fint ut på dina bilder. Det lockar mig på något sätt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt fint, men det sa liksom inte klick mellan mig och detta.

   Radera
 2. Snow - arrrgggh :(
  But this polish has a fiery glow to keep you warm :)

  SvaraRadera
 3. Roséguld är läckert, verkligen fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju nästan lite besviken att jag inte trivdes bättre än vad jag gjorde i det.

   Radera
 4. Jag tycker det ser rätt fint ut, men kanske att det kunde varit lite, lite mer "oumph" i färgen?

  SvaraRadera
 5. Jag är helt för att visa vårlack nu! Man kan behöva pigga upp sig i mörvvädret. :-) Lacket var fint, men jag håller med dig om att det inte riktigt klickade. Det kanske är lite för rosa, precis som du skrev.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog att det är så. Lite mer åt det knalliga hållet hade jag önskat.

   Radera
 6. Jag tyckte det var ett väldigt fint lack :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!