fredag 7 november 2014

Zoya - Charla

Det är äntligen fredag och jag tycker vi firar det med ett av mina absoluta favoritlack. Ett sånt där lack som jag plockar fram när jag inte känner för något annat eller om jag ska iväg på en längre resa eller så.

Ni har sett det förut och kommer alldeles troligen få se det igen. Det är ju förstås Zoya Charla som jag pratar om. Dom här bilderna har legat i mitt arkiv ett tag och jag tror jag tog dom i våras eller början av sommaren.

Underbara Charla är ett blå/turkost lack. Jag vet inte riktigt om jag ska kalla det för Foil eller Metallic eller skimmer för det känns som att det är lite av varje faktiskt. Och helt ärligt så spelar det inte någon roll för det är sjukt fint oavsett vad det nu är för finish.

Jag har tre lager och ett lager med Poshe över. Och som jag sa det är inte sista gången jag lär visa det här.
It's finally Friday and I think we should celebrate it with one of my absolute favorite polishes. One of those polish that I pick up when I can't deciede on what polish to wear or if I'm going away on a long trip or so.

You've seen it before and will most likely be seeing it again. It is Zoya Charla I'm talking about. These pictures have been in my archives for a while and I think I took them in the spring or early summer.

Wonderful Charla is a blue / turquoise polish. I don't really know if I should call it a Foil or metallic or shimmer it feels like there is a bit of everything really. And quite honestly, it doesn't matter because it's so incredible beautiful regardless of what finish it is.

I have three layers and a layer of Poshe. And as I said it's not the last time I will get to show it here.

11 kommentarer :

 1. Det är fantastiskt fint! Har ju inte skaffat det eftersom jag har OPI Catch Me In Your Net som typ ska vara en dupe, men frågan är om jag inte borde köpa detta också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror jag måste leta jämförelse för att se hur pass lika dom där två är.

   Radera
 2. snyggt

  p.s tävling på bloggen, delta gärna. Du vinner ett par valfria hörlurar från den populära märket, sudio!

  SvaraRadera
 3. Charla is one of my favourite Zoyas, it's beautiful!

  SvaraRadera
 4. Jättevackert! Visst har man några såna där lack som liksom aldrig blir fel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, dom där som alltid känns bra att bära.

   Radera
 5. I see why you love this so much - it looks good on you!

  SvaraRadera
 6. Det är ju så fantastiskt vackert

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar det lika mycket varje gång jag bär det.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!