lördag 22 november 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Zoya Blaze

Välkomna till ännu en lördag med Läsarnas Val hos mig. Jag måste säga att jag ser fram emot lördagarna. Älskar ju statistik och det här med att kolla ställningen i omröstningen är en sån sak som jag tycker är löjligt kul.

Just idag får jag ju dessutom visa er en liten juvel i min samling för det var Zoya Blaze som vann förra veckans omröstning. Kollektionen som det här kom ifrån heter Ornate och är fylld av vackra lack. Bra mycket roligare än vad Zoya presterade till årets julkollektion enligt mig i alla fall.

Blaze är mer rödaktigt i verkligheten än vad som syns på bilderna. Det prismatiska glittret visar det nästan lite åt magentahållet. Jag har två lager på och Seche över det.

Jag har burit det här lacket i tre dagar och skulle kunna fortsätta ha det på längre än så utan problem. Vackert och bra hållbarhet. Bra kombo :)

Den här veckan får ni tre av mina otestade lack att välja mellan. Hoppas ni tar er tid att rösta för jag uppskattar det verkligen.
Welcome to another Saturday with Reader's Choice here at Lacky Corner. I must say that I look forward to Saturdays. I'm a big lover of statistics and checking the status of the poll is a thing that I think is ridiculous fun.

Today I get the pleasure of showing you a little jewel in my collection because it's Zoya Blaze who won last week's poll. The collection this came from is called Ornate and is filled with beautiful polishes. A lot more fun than Zoya performed at this year's Christmas collection according to me, anyway.

Blaze is more reddish in real life than what is seen in the pictures. The prismatic glitter makes it look almost a little to the magenta side. I have two coats and Seche over it.

I have been wearing this polish for three days and could continue to have it on longer than that without problems. Beautiful and good durability. Good combo :)

This week you get three of my untested polishes to choose from. Hope you take the time to vote because I really appreciate it.

10 kommentarer :

 1. Mycket vacker. Hur lyckas du fånga glittret på bild?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har testat massa varianter av inställningar på kameran, men just nu kör jag Lightbox, blixt, iso 200 och bländare 11 eller 8 och slutarautomatik och det funkar rätt bra.

   Radera
 2. Blaze är galet snyggt! Älskar det

  SvaraRadera
 3. Do you see the hearts in my eyes? What a gorgeous polish from Zoya!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!