tisdag 25 november 2014

OPI - Thank Glogg It's Friday

Blir ju lite fel att visa det här lacket en tisdag, men nu blir det så i alla fall.

OPI Thank Glogg It's Friday fick följa med mig till Linköping helgen som var och jag måste säga att jag trivdes alldeles utmärkt i det. Dock kan jag nog inte tycka att det är riktigt glögglikt. Möjligen i skugga när det nästan ser lite grumligt ut. Nästan som glögg, men mer magentafärgat. För lacket är röd/magenta lite beroende på ljuset man ser det i. I skugga ser det mer glögglikt ut och med lite ljus på så blir det mer magentalikt och ett fint skimmer framträder.

Det var mycket trevligt att lacka med och täcker på två lager. Torkar fort. Ett lager Seche har jag på också.

Ok, jag erkänner att jag köpte det först och främst för namnet skull, men jag gillar det verkligen. Det här lacket blev även det sista mina fina långa naglar fick bära för långfingernageln fick en spricka lååångt ner och nu är alla kapade och kommer bli ännu kortare misstänker jag. Snyft...Well it feels a little wrong to show this polish on a Tuesday, but that is the way it will be any way.

OPI Thank Glogg It's Friday was the polish I wore when we were in Linköping the last weekend and I must say I liked it. However, I don't think it looks like Glogg because it's way to much magenta in it for that. Possibly in the shade when it almost looks a little turbid. Almost as Glogg does when you have pourded it in to the pot to warm it, but still more magenta. I think this shifts from looking totally magenta to a very dull kind of red depending on the light you see it in. In the shadow it looks more like Gloggg and with a little light on it becomes more like magenta and a very fine shimmer emerges.

It was very nice to paint with and covers in two layers. Dries quickly. I have a coat of Seche over it. 

Ok, I admit that I bought it primarily for the name sake, but I really like it. This polish was also the last thing my beautiful long nails were covered by because I got a bad crack in my middle finger nail looong down and I had to cut them all of and repair as much as I Could, but I suspect that I might have to cut even more when the nasty crack have grown closer to the edge of the finger. Sob ...

18 kommentarer :

 1. Det är fint, även om jag tycker att OPI kan bättre. :-)

  SvaraRadera
 2. One of my favorites from this collection!

  SvaraRadera
 3. This is such a beauty!!!! I super love this nail color. Another addition to my collection!!!

  SvaraRadera
 4. Jättefint, detta borde man kanske plocka fram igen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska göra lagom till en glöggfest eller så.

   Radera
 5. Colours like these always speak to me and the subtle shimmer makes it even more stunning!

  SvaraRadera
 6. Det är fint, finare än jag förväntade mig när jag köpte det, även om jag inte hoppar högt av glädje ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är ju inte överraskande vackert, men väldigt fint.

   Radera
 7. Inte så glögglikt men rätt fint:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jämförelsen må möjligen vara att jag gillar både det här och glögg...

   Radera
 8. Himla snyggt lack, färgen är ju så härlig

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!