måndag 17 november 2014

Mentality - Royalty

Idag är jag sur och tjurig då jag måste fasta inför en undersökning i eftermiddag, men på naglarna har jag i alla fall något som jag kan njuta av.

Det här är Mentality Royalty ett vackert mörkt lila matt lack. Enkelt att jobba med och skulle nog kunna täcka på ett lager, men jag har två för säkerhets skull. Eftersom lacket är tänkt att vara matt har jag förstås inget topplack vilket gör att man får vara försiktig lite längre än  om man har snabbtorkande topplack på. Torktiden är helt ok, men det blir ju ändå lite känsligare än vanligt. T.ex var det inte smart att sätta sig att spela kort och blanda kortlek precis efter jag målat på det här...

Jag gillar det här väldigt mycket. Älskar sammetskänslan i lacket, men är samtidigt nyfiken på att lägga på lite topplack. Kanske med lite nailvinlys också.
Today I am angry and grumpy because I'm not allowed to eat until later today because of a medical examination  that I have to do. At least I have something beautiful on my nails to lay my eyes on.

This is Mentality Royalty a beautiful dark purple matte polish. Easy to work with and would probably be able to cover in one layer, but I have two just in case. Since the polish is supposed to be matte I didn't put topcoat on which means that you must be careful a little longer than if you have a fast drying top coat on. The drying time is quite ok, but it is anyway a little more sensitive than usual. For example, it was not smart to play cards and shuffle deck just after I painted with this ...

I like this very much. Love the velvety feel of polish, but is curious to add some topcoat. Maybe with a little nailvinlys too.

11 kommentarer :

 1. Jättesnyggt! Är väldigt förtjust i matta lack och detta föll mig i smaken. Håller med om att det hade varit spännande att se hur det ser ut med topplack med!

  SvaraRadera
 2. It's really beautiful!
  Mentality sure knows how to make beautiful mattes...

  SvaraRadera
 3. Åhhh sååå snyggt, gillar massor verkligen! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Gillar finishen, men sen är jag ju petig med lila.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag också för det mesta, men det här föll jag som en fura för.

   Radera
 5. Oh my.... I fell in love as soon as I saw it!! Gorgeous!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!