onsdag 19 november 2014

Review Born Pretty Store Nail Foil

Idag visar jag en manikyr med Nailfoil från Born Pretty Store som jag fått för att recensera.

Den här gav mig faktiskt lite huvudvärk och många omgjorda manikyrer. I beskrivningen på BPS hemsida står det att man inte ska behöva något special topplack för att få foilen att fästa på nageln. Bara vanligt lack som inte ska vara hundra torrt. Tro mig jag har provat 3-4 gånger utan vettigt resultat. Det går att göra så om man inte vill ha mönster på hela nageln utan bara vill dutta folie i mönster på nageln. Men, jag gav faktiskt upp och hämtade mitt special lack som jag köpt speciellt till foil och voila vilken skillnad.

Jag testade också med lite olika färger, men kom fram till att just den foilen jag har passade bäst över svart och för att fånga upp lite av färgen på blommorna använde jag mig av Zoya Thandie på pek och lillfingret.

Det finns massor av olika mönster och du hittar dom här: http://www.bornprettystore.com/enchanting-flower-starry-nail-roll-foils-strawberry-feather-glitter-transfer-stick-p-17231.html

Trotts lite strul är jag ändå nöjd med hur manikyren blev till slut.Today I show a manicure with Nailfoil from Born Pretty Store that I got for review.

This actually gave me some headaches and many redesigned manicures. In the description on the BPS website it says that you should not need any special topcoat to get the foil to adhere to the nail. Just plain polish that shouldn't be one hundred dry. Believe me I've tried 3-4 times without reasonable results. It is possible to do so if you don't want to have a whole nail design but just want to dab foil pattern on the nail. But, I actually gave up and did put on my special adhesive for foil and voila what a difference.

I also tested with different base colors, but came to the conclusion that the foil I have worked best over black and to capture a bit of the color of the flowers in it I used Zoya Thandie the Point and the little finger.

There are lots of different designs and you can find them here: http://www.bornprettystore.com/enchanting-flower-starry-nail-roll-foils-strawberry-feather-glitter-transfer-stick-p-17231.html

Well it did cause me some problems, but in the end I'm still happy with the way the manicure turned out.

12 kommentarer :

 1. Det ser supersnyggt ut! Jag använder också typ folielim (eller likanande), jag tycker inte att det funkar att fästa bara på halvtorrt nagellack, speciellt inte om man vill få me hela mönster som med det här foliet! Snyggt med svart bakgrund till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så jag kände. Men med lim funkar det ju riktigt fint-

   Radera
 2. Beautiful manicure! I've got foils that tell the same (you don't need any special) but they don't work, I don't know why brands lie about this.

  Xoxo

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's bad that they do because it can make someone feel like you are really bad on doing nailart when it's the foil that is the problem.

   Radera
 3. Det ser fantastiskt tjusigt ut! Men jag som inte grejar pill-göra skulle förmodligen förlora förståndet om jag försökte mig på detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, lite småtokig skulle du nog bli. Det blev jag innan jag la på lim.

   Radera
 4. Såååå tjusigt det blev. Men kan tänka mig att det är lite plock med det. Och förresten vilka fina bilder du tagit, märks skillnad på dina bilder verkligen. Superfina. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag känner också att det blivit väldigt mycket bättre kvalite.

   Radera
 5. Det var en riktigt fin folie! Jag har också hört det där med att man inte ska behöva något speciallim för folie, men det har jag aldrig trott på. Det är så pass kinkigt att få till applikationen även med ett folielim, så det verkar klart tveksamt att man ska lyckas med bara klibbigt lack... Det var ju bra att få det bekräftat nu! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Vi fortsätter alltså att limma oavsett vad tillverkarna säger.

   Radera
 6. Väldigt snyggt :) blir ju åxå sugen på att köpa folie och testa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns så fantastiskt många olika mönster och mycket kul man kan göra.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!