torsdag 20 november 2014

Celestial - End Of Days

Celestial End Of Days, ytterligare ett lack som jag trodde jag skulle älska. Men, nej det gör jag inte. I strukturen är det lite likt Oopsie Daisies Moonside som jag visade i måndags. Jellybas fylld med glitter.

Jag gillar verkligen färgkombon i lacket. Mörkt lila jelly med rödorange, guldiga, gröna, blåa glitter. Klart rolig färgkombination. Men precis som men Moonside så är det något som inte klickar mellan mig och End Of Days. Tyvärr, för jag blir lite ledsen i ögat över att mina känslor är lite svala.

Något som jag dock tycker väldigt mycket om med lacket var att det var väldigt smidigt att lacka med. Glittret sprider ut sig på nageln utan minsta problem. Tre lager har jag på och torktiden var helt ok. Ett lager med Seche som borde utökats till två för det äter lite topplack.


Celestial End of Days, another polish that I thought I would love. But, no, I don't. The structure is a bit like Oopsie Daisies Moonside that I showed this Monday. Jellybase filled with glitter.

I really like the color combo of the polish. Dark purple jelly with red-orange, golden, green, blue glitter. Clearly a fun color combination. But just as with Moonside it's something that does not click between me and the End of Days. Unfortunately, because I get a little sad that my feelings are a little cool.

Something, however, I like a lot with this polish is that it was very easy to paint with. The glitter spread out on the nail without any problems. I have three layers and the drying time was quite ok. A layer of Seche that should have been extended to two for the polish eats topcoat just as many other glitterbombs. 

14 kommentarer :

 1. Ja väldigt likt Moonside, det är märkligt det där hur man ibland tror man ska gilla nåt lack och sen gör man inte det. Men jag tycker det är fint. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fint, men jag var inte alls på humör för den här typen av lack.

   Radera
 2. What a gloomy title LOL - but the polish is really pretty!

  SvaraRadera
 3. Vad synd att du inte klickade med detta, jag tycker det ser suveränt snyggt ut på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet hur det är, ibland bara känns det inte rätt.

   Radera
 4. Det är absolut fint, men glittren är lite för små för mig. Några röda cirklar tror jag hade lyft det...

  SvaraRadera
 5. Tycker det ser fint ut, jag gillar dock moonside mer. (har moonside själv). Tror också det Emma säger, några stora röda glitter i kompotten hade höjt det lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet faktiskt inte vilket jag föredrar av det här och Moonside.

   Radera
 6. Snyggt! Inga planer på Bloppis?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägger ut lite då och då i min Blogsale. Du hittar den i sidrubrikerna på bloggen.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!