tisdag 14 januari 2014

Isadora - Black Rose

Tänk att lite ljus kan göra så grymt mycket för ett lack! Dagens lack är Isadora Black Rose och det här är urtjusigt när det är lite solsken eller lampljus på det, men annars måste jag säga att jag nästan tycker det är tråkigt.

Men ljus på har det en underbar mörkt vinröd färg, men utan ja då ser det mörkt nästan brunt ut. Inte kul i mina ögon i alla fall.

Till det positiva hör i alla fall att i god Isadora stil så är det smidigt att lacka med och täcker utan problem med två lager. På bilderna har jag inget topplack.
Do you realize how much a bit sunshine or a lamp can do to make a polish look fantastic instead of just boring?

This is a brilliant example of that. In daylight when the sun is shining or if you have some artificial light on it it looks amazing. A dark burgundy color that I love. But without light. Nah, a dark brownish look that doesn't appeal to my at all. 

On the good side is that it's in Isadora style is good to paint with and covers in two layers. On the pictures I have no topcoat. 

18 kommentarer :

 1. Suuuuupersnyggt. Älskar den här typen av nyanser. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det här lacket blev jag inte överförtjust i.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, fast jag gillar ju bara den när det är en ljuskälla direkt på lacket!

   Radera
 3. Nu blev jag sugen på att plocka fram mitt. Mycket vackert!

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag sugen på att plocka fram mitt. Mycket vackert!

  SvaraRadera
 5. Oh, this is so gorgeous - I love those blackened colors....

  SvaraRadera
  Svar
  1. I normally do so too, but I think this was a bit to brownish for me.

   Radera
 6. Hej! Var har du hittat detta lack....enl. alla affärer jag varit i är det en färg som har utgått! Är helt förstörd.....älskar nämligen denna färg och min flaska är snart slut! :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag fick min via ett byte i Lacka-Byt gruppen. Maila mig på lackycorner@gmail.com om du är intresserad av flaskan :)

   Radera
 7. Ja ljus gör sån skillnad =) Jättefint lack =)

  SvaraRadera
 8. Med lite ljus på så är den helt underbar! Min flaska är precis som anonyms, snart slut och jag sörjer det lite faktiskt.

  SvaraRadera
 9. JAg har det också och vet precis vad du talar om. I sol/elektriskt varmt ljus är det underbart men annars lite småtrist.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!