torsdag 9 januari 2014

Crumpets Got Polish Challenge - Pink


Precis efter nyår så surfade jag runt bland nagelbloggarna och hamnade hos The Crumpet. Det var där jag fick syn på den här utmaningen som jag kände passade mig alldeles utmärkt. Dels för att det inte är mer än en dag i veckan som man har tema och för reglernas skull:

* the polish you use should be at least one year old
* if you haven't been a polishaholic that long, you can use the oldest polishes you have
* the polish should be previously used, but if you're stuck, you could free a yearling from Mount Untried (seriously, some of mine are reaching puberty out there)
* you can use more than 1 polish as long as it fits the theme and the rules


Men alltså kan det bli bättre? På det här sättet så måste jag ju plocka fram dom där glömda guldkornen från lådan och använda. 

Första veckan är temat rosa. Som ni alla vet så är inte det den färgen som finns mest av i min samling, men en del små flaskor finns det allt. Det jag tänker visa er är ett av de första lacken jag köpte när jag verkligen började bli lacktokig. Det kommer från svenska Kicks och heter Flamingo Pink. En flaska som faktiskt är använd flera gånger. Det ni! 

Den allra första gången jag visade det här var 20/2 2012 under min allra första bloggmånad och därför tycker jag det är roligt att plocka fram det här igen och visa er. Lacket är smidigt att måla med. Man behöver tre lager för full täckning. Torktiden är mycket bra. Jag har Seche över på bilderna. Jag tror att det här kan ha börjat säljas 2011, men jag är inte helt säker. 

Jag måste ju säga att ska jag bära rosa så väljer jag gärna den här typen av nyans. Lite knallig i tonen och dessutom med lite blå/lila skiftningar. Jo, jag tycker det är riktigt snyggt, men jag känner mig fortfarande inte hemma i det. 

Och under bilderna finns länkar till övriga deltagare.


Just after the New Years I was surfing around amongst nail bloggers and ended up at The Crumpet. That's where I saw this challenge that I felt suited me just fine. Partly because there is only one day a week that is included in the theme and for the great rules sake:

* the polish you use should be at least one year old
* if you haven't been a polishaholic that long, you can use the oldest polishes you have
* the polish should be previously used, but if you're stuck, you could free a yearling from Mount Untried (seriously, some of mine are reaching puberty out there)
* you can use more than 1 polish as long as it fits the theme and the rules


Could it get better? In this way, I have to pick up those forgotten beauties from the box and use them.

The first week the theme is pink. As you all know, is not the color that is most represented in my collection, but I do have some bottles anyway. What I'm about to show you is one of the first polishes I bought when I really started getting crazy about polish. It comes from the Swedish brand Kicks and is called Flamingo Pink. A bottle that is actually used several times. 

The very first time I showed this was February 20th in 2012 during my very first blog month and therefore I think it is fun to pick up this again and show you. The polish is easy to paint with. One needs three coats for full coverage. The drying time is very good. I have Seche over it in the images. I might be wrong but I do think that this was released in 2011.

I have to say that if I have to wear pink this is the type of shade I choose. A bright one and this also has blue / purple tones in it. Well, I think it's really neat, but I still don't feel like me when I wear it.19 kommentarer :

 1. Verkligen en kul o smart ide!
  Gillar oxå denna typen av rosa lack bäst :)

  SvaraRadera
 2. Oh I love this type of shimmery, hot pink!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilket fint lack! Jag får nog kika om de finns kvar i sortimentet! :D Jag är ju också med på denna challenge! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag som inte är så rosa tycker ändå att det här är rätt trevligt.

   Radera
 4. Åh vad kul! Denna utmaning vill kag nog också göra. Hoppas jag fattade reglerna rätt bara. Lacket måste vara ett år gammalt och det måste vara använt. Är du fast så kan du använda ett lack från den otestade högen så länge det är gammalt. Fattade jag rätt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, precis så är det. Har man inte något som är testat och äldre så tar man ett av de otestade :)

   Radera
 5. Flamingo Pink är väldans snygg, min flaska är hårt åtgången och börjar nog ta slut tror jag.

  SvaraRadera
 6. Vilken kul idé! Du lyckas alltid hitta massa roliga challenges. Ser fram emot fortsättningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har varit rätt dålig på att medverka på challenges, men den här gillade jag :)

   Radera
 7. Great idea! And I love this shade of pink :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. This was a perfect challenge for me and I have a lot of ideas for the rest of the weeks :)

   Radera
 8. I have an Essie polish that looks so much like this. Gorgeous colour x

  SvaraRadera
 9. I can totally relate to not feeling yourself in a certain colour! For me it's shimmery red, I just don't see myself with it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, I love wearing red, but I guess we all have a color that doesn't feel right.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!