onsdag 8 januari 2014

Grön Onsdag - OPI Live And Let Die

Idag tänkte jag att jag skulle vara med på Karins gröna onsdag. Med ett i och för sig väldigt mörkt lack, men grönt är det i alla fall.

Lacket är OPI Live And Let Die. Det här lacket köpte jag tidigt förra året eller nä, det kanske till och med var så att jag köpte det när kollektionen släpptes höst/jul 2012 så det är väl på tiden att jag visar det nu då.

Det är ett mörkt grönt lack med helt fantastiskt vackert guldskimmer i. Jag hoppas ni har bättre dataskärm än den jag sitter vid nu, för här ser det helt svart ut på vissa bilder och det kan jag garantera att det inte är.

Jag tyckte det var en bra formula på det här. Det täcker på två lager. På bilderna har jag inget Seche.

Jag tycker det här är mycket fint och som jag visat tidigare så funkar det ju alldeles utmärkt till att göra gradients över. Jo, jag tror absolut att det kommer att användas igen.Today I thought I would join Karin's green Wednesday. With a polish that is very dark, but it is green!

The polish is OPI Live And Let Die. I think I bought this polish early last year or no, maybe it was even so that I bought it when the collection was released Fall / Christmas 2012 so it's about time I show it here.

It is a dark green coat with absolutely stunningly beautiful gold shimmer in. I hope you have better computer monitor than the one I'm at now, this looks completely black out at some pictures and I can guarantee that it is not.

I thought it was a good formula to this. It covers in two coats. In the pictures, I have no Seche.

I think this is very nice and I showed earlier how beautiful it works together with goldglitter for gradients. Yes, I absolutely believe that it will be used again.

18 kommentarer :

 1. Jag har spanat på det här lacket både en och tre gånger ska erkännas. Men jag tycker nog att det är lite för mörkt. Hade velat se det lite grönare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade inte skadat, men det är väldigt fint så här också.

   Radera
 2. Väldigt snyggt! Jag tycker att det är precis lagom mörkt
  Nu är det så att jag har skaffat Facebook och jag skulle väldigt gärna vara med i Lacka byt, det står att det är en sluten grupp- vad är det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det betyder att man måste ansöka om medlemskap. Det finns en knapp uppe till höger där man trycker så godkänner någon av administratörerna dig :)

   Radera
 3. Tycker det är riktigt snyggt :)
  Jag äger bara fyra OPI.. Alla har jag fått i present.

  SvaraRadera
 4. Det är lite mörkt, men jag tycker det är mega läckert!

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också detta, snyggt som attan:) Lite mörkt kanske men i rätt ljus så blir det ett vackert grönt skådespel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Med lite ljus på är det helt ljuvligt.

   Radera
 6. Lite för mörkt för min smak men jäkligt snyggt. Sen gillar jag lack som överraskar i visst ljus. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul när dom ändrar karaktär i vissa ljus :)

   Radera
 7. Jag gillar nästan-svarta lack! Undrar om det gröna syns mer i solen? =) Väldigt fint!

  SvaraRadera
 8. Det är ett otroligt snyggt lack! Tack för att du påminde mig om att ta fram det igen :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!