söndag 12 januari 2014

Nailart Sunday - Paint

Söndag och huvudet värker. Och nej jag har inte förtjänat det alls utan vaknade helt utan anledning med huvudvärk. Vi var i och för sig på bio igår kväll och såg Hunger Games Catching Fire. Mycket bra tycker jag.

Idag är det Lelas Nailart Sunday och jag plockar fram lite grejer från arkivet. Jag tror att den här manikyren faktiskt gjordes för mitt påsktema och då förstår ni att bilderna legat och skräpat ett tag.

Ett tag såg man massor av den här typen av nailart ute bland bloggarna. Naglar som ska se ut som att det runnit färg över kanten liksom. Det måste jag ju självklart prova och även om det här kanske inte blev superbra så gillar jag den här typen av nailart och jag tror nog att jag kommer göra om den.

Jag vet att det är Orly Melodius Utopia som bas, men det lila kommer jag faktiskt inte ihåg vad det är för lack.

It's Sunday and my head is aching. And no I have not deserved it. I woke up like this with no reason to it all. We were just at the movies last night. We saw Hunger Games Catching Fire a really good film I must say. 

Today is Lelas Nailart Sunday here in Sweden and I will show you a manicure whos pictures have been laying in my archive for a while. Actually I think I did this for my Easter Theme last year. 

For a time there was a lot of paintbucket manicures showing around the nailblogs and of course that was something I had to try. My version might not be the best one, but I like the thought of it and I will probably re do it sometime.

I know that it's Orly Melodius Utopia as the base, but I can't remember what purple color I used. 

14 kommentarer :

 1. Snyggt och välmatchat! Nailart som tom jag skulle klara av. ;-)
  Usch jag vaknade också med huvudvärk i torsdags och gick med det hela dagen, inte roligt alls. Hoppas ditt går över snabbt. Drick mycket vatten, det brukar lindra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vatten är ett måste, som jag tyvärr är väldigt dålig på att dricka tillräckligt av!

   Radera
 2. Vad läckert! Gillar färgkombinationen :)

  SvaraRadera
 3. Det är en läcker nail arft, som jag också skulle vilja testa nån gång. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja ett tag så vimmlade det av sådana här nail arts. Jag har tom en stäpelbricka med det motivet, som jag förvisso inte provat ännu.

  Hoppas att huvudet har gett med sig nu, huvudvärk är bland det värsta som finns.

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Jag måste prova det här någon gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är säker på att du skulle göra en kanonfin variant!

   Radera
 6. Åh va irriterande att vakna m huvudvärk :(
  Snygg kombo :)

  SvaraRadera
 7. Väldigt fint och färgerna passa jätte bra tillsammans. Huvudvärk är en pina, har det själv just nu.....kanske ett migrän anfall på g

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch då, hoppas din huvudvärk också har lagt sig.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!