tisdag 7 januari 2014

Northern Star - Macabre Delight

Utskickat för recension

Då var julledigheten slut för den här gången. Känns lite tungt faktiskt att veta att man ska jobba hela veckor igen efter den här. Men man har i alla fall en hel del fina lack att se fram emot och det är ju aldrig fel.

Idag tänker jag visa er ett lack som har stor potential att vara ett riktigt vackert lack, men tyvärr så blev jag lite besviken.

Northern Star Macabre Delight är ett blått jelly lack eller faktiskt ett lite blurple alltså blå/lila,  med glitter i olika lila och gröna nyanser. Också olika storlekar och former på dom.

Vid det här laget vet ni förmodligen vad jag tycker om jellys så jag bestämde mig för att lägga det här över ett av mina favoritlack nämligen China Glaze Man Hunt. Och det var här problemen började. Själva jellyn är lätt att applicera, men glittren ville inte riktigt följa med upp ur flaskan. Mycket synd för det är en väldigt fin kombination tycker jag.

Jag gillar i och för sig manikyrer med sparsamt glitter, men det här kanske blev lite för sparsmakat även för min smak. Tänk er vilken superkombo det blivit om glittret varit lite mer samarbetsvillig! Det ni ser på bilderna är två lager med Macabre Delight över Man Hunt och så Seche förstås.

Det är inte så att jag inte tycker om det här alls, men jag hade nog förväntat mig lite mer än så här.

Vad tycker ni? Lagom eller för lite glitter?

Northern Star lack går att köpa hos Edgy Polish och det är också därifrån som jag fått det här. Missa inte superrean som pågår där just nu.Sent out for review

So the Christmas Holidays are over for this time. I'm not sure I like the fact that I have to work full weeks starting next week. But at least I have a lot of nice polishes to look forward too and that is never wrong.

Today I will show you a polish that has great potential to be a really beautiful color, but unfortunately, I was a little disappointed.

Northern Star Macabre Delight is a blue jelly polish or actually a bit blurple, with glitter in various purple and green hues. Also different sizes and shapes on them.

By now you probably know what I think about jellys so I decided to put this on one of my favorite polishes namely China Glaze Man Hunt. And this is where the problems started. The jelly is easy to apply, but the glitters did not really want to follow the brush up from the bottle. That is very sad for it is a very nice combination of colors I think.

I often like manicures with sparse glitter, but this perhaps was a little too sparse even for my taste. Imagine the super combo it have been if the glitter was a little more cooperative! What you se in the pictures are two layers of Macabre Delight over Man Hunt and a layer of Seche.

It's not that I don't like this at all, but I probably would have expected a little more than this.

What do you think? Nice as it is or too little glitter?

Northern Star polishes can be bought from Edgy Polish and it is from there that I got this. Don't miss the super sale going on there right now.


20 kommentarer :

 1. Jag tycker nog att det var lagom, blev lite annorlunda och jag måste säga att jag älskar det röda microglittret :-)

  SvaraRadera
 2. Det var väldigt fint men jag skulle nog också säga att det är lite för lite glitter. Som du säger, wow vad det hade sett bra ut med bara lite till. Tråkigt när det blir så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade krävts så lite till för att bli en riktig höjdare.

   Radera
 3. Jag tyckte det var väldigt fint. Lagom med glitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju mer jag tittar på bilderna desto bättre tycker jag faktiskt att det är.

   Radera
 4. Intressant, jag är nästan själv förvånad men jag tycker det är snyggt att det är så sparsamt med glittret.

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det ju skönt med något lite extra som ändå inte står ut för mycket.

   Radera
 5. Synd att det var så snålt med glitter, det var en lovande kombination!
  Och visst är det lite tungt att börja jobba igen! Jag håller helt med dig. Man vänjer sig ju, men det är är så skönt att vara ledig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ändå rätt skönt att komma in i lite rutiner igen :)

   Radera
 6. Lite snålt med glitter, håller med dig. Känns lite som att manikyren inte riktigt är färdig på något sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kändes lite snopet på något sätt.

   Radera
 7. Nja, för lite glitter. Himla synd, det ser läckert ut annars!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så fina färger kombinerat tycker jag.

   Radera
 8. Svar
  1. Jag hade ju gärna sett något mer glitter, men annars är det fint.

   Radera
 9. Vad fint! Gillar att det är lite snålt med glitter faktiskt. Ibland är man sugen på lite mer subtilt glitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ju också tycka det, men jag tror att jag trodde det skulle bli mer för att det såg ut som det i flaskan.

   Radera
 10. Jag gillar det så faktiskt, snygg kombo också.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!