torsdag 2 januari 2014

Shimmer Polish - Eva

När jag visade flaskbilder häromdagen så ville Sminkan se Eva från Shimmer Polish och eftersom jag har längtat efter det här lacket så börjar jag med det.

Jag vill direkt säga att jag inte är hundra nöjd med bilderna för det är ta mig tusan omöjligt att visa hur fint det här är i verkligheten.

Shimmer Polish Eva valde jag att köpa dels för att det var det närmaste Marilyn från samma märke som jag hittade och dels för att det heter samma som min mamma.

Lacket är mycket lätt att lacka med. Torkar fort och glittret sprider sig smidigt. Det täcker på tre lager. Däremot så kräver det lite överlack. Jag har två lager Seche lagt över på bilderna och idag dag två skulle jag kunna lägga på ett lager till.

Men det här gör mig absolut ingenting. Varför? Jo, men ni ser ju hur det här ser ut. Det här är ett helt underbart vinrött glittrande lack. Jag säger så här. Har ni inte testat något från Shimmer så gör det. Jag tycker en del glitterlack kan bli för mycket, men sällan den här typen som enbart innehåller microglitter. Dom faller jag hur lätt som helst för. Jag är helt övertygad om att samlingen kommer att utökas med mera Shimmer i framtiden.

Dessutom stod jag inne i fågelrummet en ganska lång stund igår för att få en fin eller rolig bild på mina små dunbollar. Det gick sådär kan jag säga. Så istället får ni en bild på Tonks precis när han fluffar upp sig!
When I showed my new bottles the other day Sminkan wanted to see Eva from Shimmer Polish and since I have longed for this polish that was the first i reached for. 

I want to say right away that I am not one hundred satisfied with the pictures of this it's actually totally impossible to show how nicely this is in reality.

Shimmer Polish Eva, is a polish that I decided to buy partly because it was the closest to Marilyn from the same brand that I found, and partly because it has the same name as my mother. 

The polish is very easy to paint with. Dries quickly and the glitter spreads smoothly. It covers in three layers. However, it requires at least two layers of topcoat. I have two coats of Seche on the pictures and today day two, I could easily put on another layer. 

But this makes me absolutely nothing. Why? Well, just look at the pictures. I doesn't matter how much topcoat you need because this is an absolutely wonderful sparkling burgundy polish. I tell you what. If you haven't  tried anything from Shimmer then do it. I think some glitter varnish can be a bit too much, but rarely this type containing only micro glitter. I fall so easy for this kind of glitters. I am absolutely convinced that the collection will be expanded with more Shimmer in the future. 

Then I thought that I would give you a nice or fun picture of one of the budgies. I stood inside the bird room for quite a while yesterday to get that picture of my little feather balls. They looked at me like: If you think that we will do something fun while you're standing there you're wrong! So instead you get a picture of Tonks just when he fluffs up!

14 kommentarer :

 1. Väldigt snyggt! :-) Älskar Shimmers lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog allt gått och blivit lite kär i Shimmer jag också.

   Radera
 2. Det är verkligen snyggt! Jag har ju också sett det IRL, och jag förstår att det är svårfotat. Det är så mörkt, men glittret gör det väldigt läckert, och glitter är ibland svårt att få fram på bilderna.
  Kul att både din och min mamma heter Eva! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glitter är knepigt att fota när man inte har tillgång till sol och dagsljus tycker jag.

   Radera
 3. Det här är verkligen jättefint! Det står på min önskelista. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag här superglad att jag köpte det. Helt i min smak.

   Radera
 4. That looks absolutely beautiful!

  SvaraRadera
 5. Den ser ljuvlig ut! Dessvärre finns den inte i Etsy-shoppen... Jag måste maila Cindy och fråga om hon har den undangömd någonstans. Eller du kanske köpte från Edgy? Måste kolla där med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte mitt hos Edgy, men jag tror dessvärre att det är slut där också. Fast Cindy och du verkar ha bra kontakt så hon kan förhoppningsvis fixa fram en flaska till dig.

   Radera
 6. Vackert lack och sött uppfluffad pippi :)

  SvaraRadera
 7. åh jättefin lack :)

  www.themimz.blogg.se

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!