söndag 22 december 2013

Nailart Sunday - Jul (Christmas)

Det var kanske inte så superöverraskande att Angelica valde Jul som temat till veckans Nailart Sunday. Jag har ju hela månaden hållit på med en hel del julrelaterade manikyrer, men jag hade ändå inga problem med att komma på vad jag ville göra.

Jag hade sett en del varianter av Santa's Belt runt om på bloggarna och kände att det här var något som jag ville göra och var ganska säker på att jag skulle klara av också för den delen.

Jag grundade mitt bästa julröda lack som är YSL Rouge Sublime gjorde sen den vita kanten av tomtens rock med hjälp av Zoya Purity och jo, den är faktiskt gjord lite ojämn med meningen. Sen blev det ett bälte av Zoya Raven och ett guldspänne med hjälp av en nailart liner. Allt gjort på frihand.

Fick en del glada kommentarer på jobbet och själv är jag riktigt nöjd med det här.

It was perhaps not super surprising that Angelica chose a Christmas theme for this week's Nailart Sunday. I have been doing nails with different Christmas themes  the whole month, but I had no trouble coming up with what I wanted to do today.

I had seen some variations of Santa's Belt around the internet and felt that this was something I wanted to do and was pretty sure I could handle it too for that matter.

I painted the red base with my most Christmas red polish that is YSL Rouge Sublime, then did the white edge of Santa's coat using Zoya Purity and yes, it's actually made ​​a little uneven on purpose. Then there was a belt of Zoya Raven and a gold buckle using a nail art liner. All made in free hand. 

Got some nice comments at work and I must say that I am really pleased with this one.

25 kommentarer :

 1. Gulligt med tomtemagar på naglarna! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Tjocka små tomtar på naglarna är alltid rätt :)

   Radera
 2. Ja, jag gillar den skarpt.. Tänkte egentligen göra något betydligt mer avancerat till julafton, men det hinner jag nog inte med.. Det lutar åt Santas Belt för mig också till jul.. =D

  SvaraRadera
 3. Rolig variant av julmanikyr! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var kul med en enkel men ändå kul julnailart.

   Radera
 4. Gulligt! Nu blev jag sugen på att testa detta, får se om jag hinner med det i allt julstök. God jul!

  SvaraRadera
 5. Så gullig! Den här manikyren gillade jag skarpt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte själv väldigt mycket om den här också.

   Radera
 6. Jättefint! Älskar det lite snöiga bältet!

  SvaraRadera
 7. Nej det var verkligen ingen överraskning. Från början funderade jag på att hoppa över jultema helt och hållet men kunde inte låta bli sedan när det väl var dags. De allra flesta visar ju julnailarts ändå så här strax innan julafton;)

  Tycker du har lyckats fint med ditt tomtebälte:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!