torsdag 19 december 2013

Shimmer Polish - Candace

Utsickat för recenssion

Idag ska jag visa er ett alldeles fantastiskt vackert lack! Faktiskt också det första som jag testar från Shimmer Polish.

Candace består av glitter i guld, svart och även lite prismatiskt. Det skulle nog kunna täcka på egen hand, men jag såg ju direkt framför mig hur himlans fint det här skulle bli att använda till en gradient över svart.

Så det gjorde jag så klart också! På med Zoya Raven och sen blev det en omvänd gradient med Candace som jag gjorde enbart med hjälp av borsten som redan sitter i flaskan. Jag la först ett lager och sen bättrade jag på med lite extra längst ner för att det skulle bli större kontrast i gradienten. Över detta la jag Seche.

Lacket var mycket lätt att jobba med och det här får mig att bli nyfiken på mer Shimmer lack. Marilyn står högt på min önskelista och någon gång så ska det införskaffas.

Det här var verkligen något för mig. Guldiga lack och jag brukar inte vara några stora kompisar, men i den här kombinationen blir det en riktigt hit.

Det här lacket och andra lack från Shimmer och även från Smitten kan man idag köpa från Edgy Polish med 20% rabatt.Sent to me for review

Today I'll show you an amazingly beautiful polish! Actually also the first that I'm testing from Shimmer Polish.

Candace consists of glitter in gold , black, and even a little prismatic ones. You could probably get it to cover on it's own, but when I first got the bottle I instantly got an vision of how amazing this would look as a gradient over black.

So of course that is what I did! On with Zoya Raven and then I made an inverse gradient with Candace that I made using only the brush that is already sitting in the bottle. First one layer and then I improved it with a little extra polish at the bottom so it would be more contrast in the gradient. Over this I added Seche.

The polish was very easy to work with and this makes me curious about more Shimmer polishes. Marilyn is on my wish list and at some point it will be mine.

This was really something for me. Golden polishes and I tend not to be any big buddies, but in this combination it becomes a real hit.

This polish and other lacquers from Shimmer and also from Smitten can today be bought from Edgy Polish with 20% discount.

14 kommentarer :

 1. Alldeles underbart!! Passar verkligen bra på svart!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Thank you! It's a great polish and really nice to apply.

   Radera
 3. Vackert, skulle vara fint på nyår

  SvaraRadera
 4. Snyggt :) Blir mer och mer sugen på det märket.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar ju Shimmer, det är ingen hemlighet, och det här var väldigt snyggt! Jag gillar också att använda dem i gradienter och de är så enkla att jobba med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju sett massa skönheter hos dig och jag förstår precis varför du gillar dom nu!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!