måndag 2 december 2013

Blå Måndag - China Glaze Blue Years Eve

Jag tror faktiskt det här är första gången jag är med på Blå Måndag sen Tove tog över den. Och vilket lack som jag gör debut med då!

Det här är China Glaze Blue Year's Eve ett helt underbart glassfleck lack i en mörkblå nyans. Det här lacket kom ut med China Glaze Let it snow kollektion 2011 och jag kan nog tycka att det blivit något av en klassiker. En av de bättre julkollektionerna om jag får säga min mening.

Nu i alla fall så lyckades jag äntligen plocka fram den här vackra skapelsen och den fick sitta kvar i hela fem dagar på mina naglar. Bl.a under Göteborgs besöket förra veckan.

Lacket är smidigt att applicera, tre lager för täckning om man har längre naglar, men torktiden är bra så det är verkligen inget bekymmer och dessutom är det så värt det hela. På bilderna har jag inget topplack.

Jag blev verkligen väldigt betagen av det här lacket. Sånt djup och så fin färg får mig på fall hur lätt som helst.


I actually think this is the first time I'm participating on Blue Monday since Tove took it over. And what a polish that I make debut with then!

This is China Glaze Blue Year's Eve a truly wonderful glass fleck polish in a dark blue hue. This polish came out with China Glaze Let it Snow Collection 2011 and I think that it already has become a classic. One of the better Christmas collections if you want my opinion.

Now, anyway, I managed to finally pick up this beautiful creation and it sat on my nails for five whole days. That is including my Gothenburg visit last week.

The polish is easy to apply, three coats for coverage if you have longer nails, but the drying time is good so it's really no worries and moreover it is so worth it all. In the pictures, I have no topcoat.

I was really very charmed by this polish. That depth in the color and the beautiful blue really really made me fall hard for this.

24 kommentarer :

 1. That's one of my favorite blues - I even have a backup :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I understand why you bought the backup. It's a stunning color.

   Radera
 2. Väldigt vacker blå, kan inte säga nåt annat....;-)

  SvaraRadera
 3. Ett av de få riktigt blåa laken jag verkligen gillar.

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg blå, den djupa färgen är perfekt för vinter!

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
 5. Jag älskar detta :) FruVesa fick mig att köpa detta faktiskt. Får nog ta och plocka fram mitt snart och använda igen :)

  SvaraRadera
 6. Det där är ett jättesnyggt lack! Måste komma ihåg det nu i vinter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är lätt att glömma bort sådana här små juveler när man har många att välja bland :)

   Radera
 7. Det är jättefint! Har det inte själv, vet inte varför jag inte skaffat det.

  SvaraRadera
 8. Super fint, den blåa nyansen är så fin

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!