fredag 27 december 2013

Favorites 2013

Kära läsare ännu ett år har snart passerat och jag går raskt mot mitt 2-års jubileum som kommer att inträffa under Februari månad nästa år.

Precis som förra året tänker jag bjuda på en liten Lacky Corners höjdpunkter. I alla fall enligt mig. Precis som förra året valde jag att inte bara välja bland lack som lanserats under 2013, vilket hade gjort mitt urval bra mycket lättare, utan bland alla inläggen som jag publicerat under året.

När jag la ut listan för bästa lack 2012 den 27 December så skrev jag också att jag under det året hade handlat i genomsnitt 23.8 lack i månaden. Då hade jag 284 lack. Idag precis ett år senare har jag 487 stycken. Vilket betyder att jag på det här året lyckats att öka samlingen med 203 lack eller 16.92 lack i månaden. Det här ska jag glatt berätta för min familj. Jag har ju inte ökat mitt beroende ju! Eller det där är en sanning med modifikation, för en del lack har ju flyttat i via försäljningar och byten också.

Ingen är lyckligare än jag om ni följer med mig i mina lack äventyr även under följande år.

Jag har valt att dela upp det här i två listor precis som förra året. Dagens lista kommer att bestå av mina favoriter i de olika färgkategorierna.

Är det här lack som hamnat på era listor också? Eller är det kanske någon färgkategori som ni tycker saknas?

Guld/Gold = Depend 2052 Golden Black


Silver = OPI Metallic 4 Life


Bronze =  Delush O'Briens RevengeBlå/Blue = Misa A Sin Worth CommittingBrun/Brown American Apparel Lopez CanyonGrå/Grey = Cactus AstatinGrön/Green = Kleancolor Metallic GreenGul/Yellow = Happy Hands BananastandLila/Purple = Darling Diva Polish Purple RainOrange = Zoya AmyRosa/Pink = Darling Diva Polish BJRöd/Red = Isadora Orient ExpressSvart/Black = Zoya RavenVit/White = Zoya PurityTeal = L.A Girl 3D Teal DimensionsDear Reader yet another year has quickly passed and I walk briskly towards my 2 year anniversary that will occur during the month of February next year.

Just like last year , I intend to offer some highlights from this year on Lacky Corner. At least according to me. Just like last year, I have choosen not only from polishes that was launched in 2013, which had made my selection a good deal easier, but among all the posts that I have published over the year.

When I did put out the list for best polishes the 27th of December 2012, I wrote that I in that year had bought an average of 23.8 polishes each month. Then I had 284 polihses. Today, exactly one year later I have 487 ones. Which means that this year the collection have grown with 203 polishes. That is 16.92 a month. This I can happily tell my family. It means that I have not increased my polish buying habit! Or, that's not the entirely truth, because some polishes have moved out from my stash in to others through blogsales and swaps.

No one will be happier than me if you will follow me into my adventures among polishes over the next year as well.

I have chosen to divide this into two lists, just like last year . Today's list will consist of my favorites in the different color categories.


Is it any of these ones that ends up on your toplist this year? Or is there maybe some color category that you think is missing ?

21 kommentarer :

 1. Många fina och ingen av dom har jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det jobbigt med sådana här listor... Ens egen önskelista har en tendens att växa efter att ha läst sådana här inlägg :)

   Radera
 2. Cool list! I'd love to see your favourite teal as well :)

  SvaraRadera
 3. "Bara" två år?! Du är ju så väldigt etablerad här i lackbloggandet så jag trodde faktiskt det var längre än så. :-) Hoppas du fortsätter många år till.
  För mig så klappade hjärtat lite extra när jag såg dina bilder på Zoya Amy och Raven, Såå snygga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zoya är ju ett favoritmärke här och jag lär nog expandera samlingen med mer det kommande året.

   Radera
 4. I love most of your favorites - a great list!!

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Ja, och då har jag ändå så många mer fina som inte kom med på listan. Knepigt det här att välja.

   Radera
 6. Jag håller med Alpha Amore, jag trodde också du har bloggat mkt längre. :)
  Många finingar på listan, min favorit är Teal Dimensions från LA Girl. Kan inte tacka dig nog för att du "introducerade" dem till mig, ;)
  Zoya Amy måste jag införskaffa, av ganska så självklara skäl. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad snälla ni är! Nej, det är ju inte "mer" än två år och jag hoppas också att jag har ork att fortsätta ett bra tag till för det här är det roligaste jag vet!

   Alla borde ha några av dom där 3D lacken från L.A Girl i min mening.

   Radera
 7. Många finingar här! Och riktigt bra jobbat att gå ner från 24 nya i månaden till bara 17 ;)
  Ser fram emot ditt tredje år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag ska försöka hålla samma takt nästa år också både på bloggandet och lackinköpen!

   Radera
 8. Usch, någon sådan uträkning vågar jag inte göra på mitt samlande. För jag garanterar att mina siffror inte har gått neråt...;)

  Alltid kul med lite listor. Man glömmer så fort när det hela tiden kommer mängder med nya lack så det kan behövas en liten påminnelse då och då:) (Som tex att jag glömt skaffa Depend - 2052 Golden Black)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett riktigt höjdarlack och ett av de få med guld i som jag använt 2013 visade det sig.

   Radera
 9. Svar
  1. Ja, det har ju blivit en del godingar över året.

   Radera
 10. Awesome list!! I adoooore Zoya Raven, it's such a unique black :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. So do I. Easy to work with and always nice looking.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!