söndag 15 december 2013

12 Days Of Christmas Nail Art Challenge - Inspired by a Christmas Movie


Idag kombinerar jag Nailart Sunday med 12 Days Of Christmas Nail Art Challenge. Temat för dagen är Inspired by a Christmas Movie.

Det finns ju tusentals saker man skulle kunna gjort och det jag valt är från en i och för sig bra julfilm, men kanske inte min favorit. Nä, det måste väl ändå vara Love Actually eller Elf som är det. Jag gillar Polarexpressen och Nightmare Before Christmas också, men det föll ju sig så att jag råkade få syn på små fina vattendekaler med Grinchen på och då kunde jag ju inte låta bli att fixa till en Grinchen manikyr.

Många vattendekaler gör sig bäst över vitt så det här blev nästan en typ av skittlett i slutänden. Jag målade tumme och pekfinger med YSL Rouge Sublime, långfiner och ringfinger med Zoya Purity och avslutade med ett skimmerlack från Depend med nr 191.

På dom två fingrarna med vitt satte jag sen mina dekaler och jag tycker nog att färgerna går bra ihop och att det blev en ganska lyckad manikyr.

Vill ni kolla vad som bjuds på Nailart Sunday så tittar ni in hos Lelack och vill ni kolla 12 Days of Christmas manikyrer så är det till Nailed It NZ man ska surfa.
Today I combine Nailart Sunday with 12 Days of Christmas Nail Art Challenge. The theme for the day is Inspired by a Christmas Movie .

There's thousands of things that I could have done and the Movie I choosen the inspiration from is a good Christmas movie, but maybe not my favorite. Nah, it must surely be Love Actually and Elf that is. I like The Polar Express and The Nightmare Before Christmas, too, but the thing is that I happened to come across some Grinch waterdecals when I surfed around and decided to get them.

Many water decals looks best on white so this almost turned out like a kind of skittlett in the end. I painted the thumb and forefinger with YSL Rouge Sublime, long and ring finger with Zoya Purity and finished with a shimmer polish from Depend that has the exiting number 191.

On the two fingers with white, I then put on two of my waterdecals and I think that the colors go well together and it was a pretty successful manicure in the end.

If you want to find out what others have done for our Swedish Nailart Sunday you should visit Lelack and if you want to check 12 Days of Christmas manicures, it's to Nailed It NZ you should surf.

9 kommentarer :

 1. Förutom Grinchen ser jag Italiens flagga ;) Min favoritjulfilm är definitivt Love Actually <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tänkte jag inte på! Visst är det en flagga också!

   Radera
 2. Jag gillar Grinchen men favoriten är Love Actually här också. Gillar manikyren, julig och snygg. :)
  Var hittar du alla snygga vattendekaler?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just dom här hittade jag på Etsy. Mycket bra att jobba med. Born Pretty Store har mycket och på Ebay kan man hitta hur mycket som helst.

   Radera
 3. Red, white and green almost always work in Christmas manis. This is cool :)

  SvaraRadera
 4. Just Grinchen älskar jag, det är inte riktigt jul utan att Grinchen har gått på TV. (vilket påminner mig, måste kolla upp om den går nu i dagarna). Det finns många kul julfilmer men just denna har det där lilla extra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag kände också för att kolla på den här igen, men det är grabben som har filmen och i just den garderoben där han har filmerna får inte jag vara just nu ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!