söndag 1 december 2013

The 12 Days Of Christmas Nail Art Challenge - Christmas TreeVill börja med att önska er allihopa en riktig bra 1:a Advent. Idag är det inte bara Nailart Sunday utan även första dagen i The 12 Days Of Christmas Nail Art Challenge som jag deltar i. Kanske inte riktigt alla dagarna, men så många jag hinner i alla fall.

Det är bloggarna Nailed It NZ, From L&P To English Tea och A Girl With Some Clothes som håller i det här. Senare idag kommer alla bidrag att vara samlade hos Nailed It NZ.

Första utmaningen var Christmas Tree alltså julgran. Något som jag faktiskt varit sugen på att göra ett tag så jag satte mig vid mitt bord och la på Pretty Serious Santa's Sunburn, gjorde små koner av Barielle Date Night fixade lite guldglitter till granen med en nailart penna och sist men inte minst en stjärna i toppen på granen.

Jag blev så himla nöjd med dom här granarna att jag faktiskt kan tänka mig att göra om dom lite närmare jul.Want to start by wishing you all a real good first Advent Sunday. Today is not just Nailart Sunday but also the first day of The 12 Days of Christmas Nail Art Challenge that I participate in. Maybe not all days, but as many as I can, anyway.

It's the girls from the blogs Nailed It NZ, From L & P To English Tea and A Girl With Some Clothes that is the hostes of this challenge. Later today, all the entries will be shown at their blogs.

First challenge was Christmas Tree. Something I actually been wanting to do for a while so I sat down at my table and put on Pretty Serious Santa's Sunburn, did small green cones of Barielle Date Night tweaked some gold glitter to the tree with a nail art pen and last but not least a star in top of the tree.

I was so very happy with these that I can actually see myself redoing them a little bit closer to Christmas.

27 kommentarer :

 1. These look amazing!! Incredible job! :D

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Perfekt med stjärnstuds till :)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Tackar! Jag blev väldigt nöjd med dom här själv.

   Radera
 4. Riktigt snyggt! Perfekt julmanikyr. :-)
  Glad 1:a advent!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hade en fin adventshelg och kul att du gillar mina små granar.

   Radera
 5. Vilken gran, en sådan skulle man ha hemma till jul:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så där brukar då rakt inte min "riktiga" gran se ut!

   Radera
 6. Du får vara med i julutmaningen istället :)
  Denna manikyr var ju super fin! och kul att du är med och tävlar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka vara med så mycket jag kan på din adventskalender :)

   Radera
 7. Grymma julgranar! Känns som om jag också måste sätta igång med juligare manikyrer snart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är riktigt kul att hålla på att julpyssla med naglarna lite :)

   Radera
 8. Härlig manikyr! Så kul med stjärnan på dem :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!