söndag 8 december 2013

Nailart Sunday - Vintage

Ämnet för dagen i Lelack's Nailart Sunday är Vintage.

Det där bestämde jag mig för att tolka på mitt alldeles egna sätt. För jag måste vara ärlig och säga att jag hann inte fixa till något nytt gammalt och snyggt så istället bestämde jag mig för att bjuda er på några av de första manikyrerna som jag deltog i Nailart Sunday med.

Vintage betyder äldre vara av god kvalité enligt Wikipedia. Därför tänkte jag bjuda på en del manikyrer som jag visade i början av mitt deltagande i Nailart Sunday. Om dom är av god kvalité lämnar jag till er att avgöra.The topic of the day in Lelack's Nailart Sunday is Vintage.

I decided to interpret that in my own way. For I must be honest and say that I did not have the time to fix anything new that looked old and nice so instead I decided to remind you of some of he first manicures that I participated with in Nailart Sunday. 

The word Vintage means older thing in good quality according to Wikipedia. Well, it's older but if it's good quality is up to you to decide!16 kommentarer :

 1. Många fina manikyrer, den översta är min favorit!

  SvaraRadera
 2. They are gorgeous. I especially like the purple with the pink stripes :)

  SvaraRadera
 3. Åh vilka härliga! Nummer två är min favvo :)

  SvaraRadera
 4. Rolig tolkning! Många fina manikyrer.

  SvaraRadera
 5. Haha, bra tolkning! Jag gillar de tre första bäst, kanske är tvåan den absoluta favoriten!

  SvaraRadera
 6. Finns många med god kvalité där, framförallt den röd/svarta gradienten:) Kul tolkning av temat.

  SvaraRadera
 7. Väldigt mycket fint, gillar alla men särskilt den röda längst upp och sen tvåan och trean. Sååå snygga. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den röda var den första gradienten jag gjorde om jag inte minns helt tokigt. Gillar också den.

   Radera
 8. Alla e fina men den översta är helt underbar

  SvaraRadera
 9. Haha, intressant tolkning :) De är alla underbara!

  SvaraRadera
 10. Ja men det var ju en smart tolkning:) massa fina manikyrer!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!