tisdag 10 december 2013

Röd tisdag - A-England Perceval

Det blir dubbelpost idag! Dels så är det Nerd Colours Röda tisdag och sen har ni väl inte missat att Edgy Polish har 20% på A-England lack.

Och då kan jag ju inte annat än låta bli att visa ännu ett otroligt vackert rött lack, nämligen Perceval från nämda märke. Det här är i princip en dupe till Isadora Orient Express, men jag är ändå så glad att jag har bägge två.

Man får vara lite försiktig när man målar så man inte får ner lacket i nagelbanden, för rött lack där är aldrig kul! Förutom det har det fantastiska egenskaper. Täcker på två lager och bara kolla hur fint det är redan utan topplack på. För jag har inget sånt på bilderna.

Har du inte testat A-England så säger jag bara gör det och idag är ju då ett ypperligt tillfälle till detta.

Ni har nog vid det här laget förstått att jag verkligen gillar röda lack och det här är ju absolut på min topp 10 lista.
Two post in one day today!!

It's Nerd Colours Red Tuesday and it's also the day when Edgy Polish has 20% off from all A-England polishes. 

And because of this I just have to show you one of the most beautiful red polishes I know of. This is A-England Perceval. Isadora Orient Express is as close to a dupe this as can be, but I'm still very happy to own both of the polishes. 

You have to be a bit carefull when painting with this so you wont get it in the cuticles. It's never fun to try to remove red polishes from there. Other than that it has a great formula and it covers in two layers and as you can see on the pictures it looks amazing even before you apply topcoat. 

If you haven't tried any A-England polish I do recomend you to do so and today is a great day to buy some!

By now I guess you have understand that I love red polishes and this is on my top 10 list.

27 kommentarer :

 1. It's such a beautiful red, I love it! :)

  SvaraRadera
 2. Men guud vilket lack! Har jag fått en ny most wanted tro??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle inte förvåna mig. Det här bör finnas hos alla som älskar rött tycker jag.

   Radera
 3. Kunde ju inte låta bli att beställa några A-England från Edgy Polish idag... Och det här vart ett av de som fick åka med, och det ångrar jag ju inte nu när jag sett dina bilder :)

  SvaraRadera
 4. Detta är helt fantastiskt! Jag har både Orient Express och Torrid från Orly som är dupes till detta, fantastiska lack! Funderar på om jag inte behöver detta också, just för att jag älskar A-England...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Torrid är ju också ett helt fantastiskt lack. Det har jag ju faktiskt också. Hade glömt bort det.

   Radera
 5. Hi, thank you for your feedback on my blog, it really helped!
  I really like your blog, your photos are really clear and you have unique hand positions too! I also love that your blog is in two languages.
  The only thing I'd say is that you could perhaps reduce the amount of labels you show on your sidebar. You have a lot of them (which is great), but you could perhaps restrict them to a theme perhaps such as nail polish makes? Hope this helps :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. You are so right about the labels. I will try to do something about them when I have a little time over.

   Radera
 6. I love Perceval and am so happy to have a bottle myself :)

  SvaraRadera
 7. Det är absolut topp tjugo material, en av mina absoluta favoriter! Vet att du skrev topp tio men blev ut och illamående av att tänka på topp tio, tjugo gick lite bättre:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja vi får nog börja köra med topp 20 i fortsättningen!

   Radera
 8. Det är så otroligt vackert! Önskar jag vågade bära det mer än på bild men på mig tenderar den att chippa av i stora flak på ett halvt dygn... Men det är en röd som man bara inte kan motstå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla tråkigt att det chippar så fort på dig :(

   Radera
 9. Wow vilken glöd!! Tror att jag har Isadoras Orient express faktiskt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du det så är det dags att plocka fram det så här lagom till jul.

   Radera
 10. Tror jag nöjer mig med min flaska Orient Express även om A-Englands version också är väldigt fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar bägge, men jag är nog lite mer rödtokig än vad du är ;)

   Radera
 11. Det är verkligen en superhärlig röd färg! Riktigt julig ;)

  SvaraRadera
 12. Vilket härligt rött lack!:D

  SvaraRadera
 13. Du har övertygat mig! ;-) Jag beställde denna (och några till) från edgypolish igår. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag är rätt säker på att du inte kommer ångra dig.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!