måndag 9 december 2013

Essie - Snap Happy

Jaha, då var det måndag igen. Veckorna går så otroligt fort och innan man hinner blinka så är det jul. Dom här veckorna blir det som ni redan förstått en hel del jul nailart, men även röda fina lack förstås.

Lacket jag visar idag fick jag i present från en av tjejerna i födelsedagsgruppen. Det Snap Happy och är från Essie. Det här kom ut med Essies julkollektion förra året. Lacket är ett härligt rödorange krämlack.

Det här var smidigt att måla med. Täcker på tre lager. Torktiden var också bra. På bilderna har jag inget topplack.

Färgen är mycket mysig tycker jag. Både på egen hand och som underlag till gltterlack eller nailart.


Well, then it was Monday again. The weeks go so fast and before you know it it's Christmas. The weeks before Christmas will as you might already has guessed be filled with Christmas Nailart, but also lots of beautiful red polishes. 

The polish I am showing today is one that I received as a gift from one of the girls in the birthday group. It's Snap Happy and is from Essie. This came out with Essie's Holiday collection Leading Lady last year. The polish is a beautiful red-orange creme.

This was easy to paint with. It covers in three layers. The drying time was also good. In the pictures, I have no topcoat.

The color is very cozy, I think. Both individually and as a basis for gltterpolishes or nail art.

18 kommentarer :

 1. Snap Happy är en av mina favvoröda! Så underbar. Vänta till i sommar då händerna är lite brunare, då är det ännu snyggare! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att det är riktigt snyggt med bruna händer!

   Radera
 2. Mycket fin färg, skulle jag kunna tänka mej i min Helmer:)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Mycket snyggare än vad jag trodde det skulle vara.

   Radera
 4. Finishen ser fin ut, färgen känns inte riktigt som något för mig.

  SvaraRadera
 5. No tengo aun ningun esmalte de essie, pero realmente son preciosos, este en concreto que nos enseñas es muy bonito!

  SvaraRadera
 6. Jag måste skaffa etta, det är verkligen helt i min smak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen du ska. Brukar faktiskt finnas i reakorgar på HM.

   Radera
 7. Skulle nog bli läckert med svart glitter över :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!