lördag 15 december 2012

Silverprickar!

Idag borde jag ha visat er en manikyr med julgranar på, men så kreativ har jag inte orkat att vara. Anledningen till att jag borde gjort det är för att jag och mannen ska införskaffa årets gran idag. Normalt sett brukar jag skicka ut honom i skogen för att hugga en, men han var inte alls sugen på det med all snön ivägen! Senare blir det familjemys på bion. Dags för Hobbit.

Och nej, ni får inte se vad jag gjorde med Ziv idag heller, det sparar jag till Nailart Sunday. Så istället blev det en liten julprickig manikyr som visas idag.

A-England Perceval visade jag i början av veckan och när jag hade det på blev jag rysligt sugen på att göra lite prickar. Och det här blir ju lite gran relaterat i alla fall, för i min gran ska det vara rött och silver, så över Perceval har jag gjort prickar av Depend 223 ett mycket bra silverlack. Över det har jag sen A-England The shield.

Today I should have shown you a manicure with Christmas trees, but I have had other things to do so it wont be a post that creative.  The reason that I should have done a Christmas Tree is because today me and my man will go and get us this year's tree. Normally, I usually send him out into the forest to chop one, but he was not at all keen on it with all the snow in the way! Later all of us will go to the movies to se the Hobbit.

And no, you can not see what I did with Ziv today either, I've been saving it for Nailart Sunday. So instead, it became a Christmas dotted manicure.

I showed you A-England Perceval, in the beginning of the week and when I had it on, I was awfully tempted to do some dots. And this is a little tree-related anyway, because my Christmas tree will be decorated in red and silver. Over Perceval I made dots of Depend 223 a very good silver polish. And over this I have a layer of A-England  The shield.


8 kommentarer :

 1. Hihi, jag tänker först på julgranskulor och sen på flugsvamp :D Men snygga dots är det, manikyren är jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du, när jag hade lackat med det här och satt dit prickarna så tyckte jag först att det ser ut som en sjukdom på naglarna. Kanske var flugsvamps sjukan :)

   Radera
 2. Jättesnyggt! Som våra julgranskulor i glas!

  SvaraRadera
 3. Julkänsla absolut, grankänsla inte lika mycket kanske men vad gör väl det?:) Var filmen bra?
  Vi fick erbjudande om spontan barnvakt ikväll men sonen sa bestämt att han ville sova hemma så det blev inget med det. Annars hade vi nog skyndat oss in och titta på Hobbit vi också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev ju tyvärr ingen film. Grabben blev sjuk, så vi tar det på jullovet istället!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!