onsdag 12 december 2012

A-England Perceval

Trodde ni att ni skulle få se vad jag hade hittat på med Zoya Ziv idag? Lång näsa.. Kommer annan dag :)

Det här lacket var ett av mina största lemmings innan jag äntligen skaffade mig en flaska!

Inköpet skedde i somras, men jag har liksom sparat lite på att använda det. Ville faktiskt visa det för er så här i juletid.

A-England Perceval är ett helt underbart rött skimmer lack. Jag är så glad att jag faktiskt köpte det här. Nej, det är inte unikt, men det är en sån där röd nyans som gör mig alldeles varm och glad.

Formulan var lite rinnigare än vad jag hade förväntat mig, vilket även syns på fotona. Där syns också tydligt hur kul (eller inte) nagelbanden blir om man inte är lite försiktig när man målar. Men vet ni vad? Det gör inget för lacket är så fint så lite färgade nagelband kan man ta!

Jag har tre lager på, man kan säkert komma undan med två, men jag kände att det sista lagret faktiskt gav lacket mer djup så jag är nöjd att jag la på det. På bilderna har jag inte något topplack på för precis som med gårdagens lack hade jag ju lite idéer om vad jag skulle hitta på med detta som bas.


Did you think that you would see what I had did with Zoya Ziv for the Christmas party today? Long nose .. That comes another day :)

This polish was one of my biggest lemmings before I finally got me a bottle!

The purchase took place in the summer, but I have saved this until now I wanted to show it to you closer to Christmas.

A-England Perceval is an absolutely beautiful red shimmer polish. I am so happy that I actually bought this. No, it is not unique, but it's one of those red shades that makes me all warm and happy.

The formula was a little thinner than what I was expecting, which is also visible in the photos. It also clearly shows how fun (or not) the cuticles gets unless you are a bit careful when painting. But you know what? It does bother me at all because the polish is so amazing so a little colored cuticles can be exused!

I have three layers on, you can probably get away with two, but I felt that the last layer of polish actually gave more depth to the color so I'm happy that I put on it. In the pictures, I have no top coat on because just as with yesterday's lacquer, I had a little idea of ​​what I could do with this as a base.

19 kommentarer :

 1. Oooh! Det här har jag också hemma väntades på att få se dagens ljus. Det är alltid vackert med den här typen av röda skimmerlack. Och jag känner igen nagelbandsproblemet. Uppstår extra mycket med röda lack tydligen men vem bryr sig? :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint, men det känns inte så unikt så att jag blir sugen.

  SvaraRadera
 3. Så fint! Och känner mig lite snopen över att inte få se fortsättningen på zoyalacket ;) haha
  /Rebecka

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Visst är det! Man känner sig redo för julfesten på en gång.

   Radera
 5. Underbar nyans och finish på det här lacket!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen vackert, men som du ser i nästa inlägg finns det ett som faktiskt är bättre :)

   Radera
 6. That's a perfect red if there ever was one!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!