måndag 3 december 2012

Blå Måndag China Glaze Blue Bells Ring

På måndagar så är jag ibland med på Mrs. Data's Blå måndag och idag fick jag till en otroligt snygg blå manikyr.

Det här är China Glaze Blue Bells Ring och konstigt nog så är det här också ett av dom lacken från deras Holiday Joy julkollektion som jag tänkt hoppa över. Vilken otrolig tur att jag inte gjorde det, för det här var ett lack som direkt åkte upp på min blåa topplista.

Fantastiskt att måla med. Jag har faktiskt bara ett lager av lacket på bilderna. Inget topplack bara för att visa hur väldigt fint det här är redan innan man lagt på något över. Lätt att applicera och alldeles normal torktid.

Jag glömde visst säga något om färgen. Det är liksom elektriskt blått med ganska mycket silver i. Metallik eller foil lack är frågan. Äsch, det är blått och otroligt snyggt! Det tycker jag räcker ni ser ju på bilderna hur det ser ut!

Och igår skrev jag att ni på dagens och morgondagens inlägg skulle få se varför jag kapade ner naglarna. Kolla in långfingernageln. Ser det skumt ut? Japp, lappat och lagat. Blev inte så bra, så jag klippte ner dom istället. Lagom till jul kommer mina naglar troligen att ha en perfekt längd igen.


It's Monday and sometimes I join in on  Mrs.Data's Blue Monday and today I got an incredibly stylish blue manicure.

This is China Glaze Blue Bells Ring and oddly enough, this is also one of the polishes from their Holiday Joy Christmas collection that I thought about skipping. What incredible luck that I didn't, because this is a polish that directly went up on my blue favorite list.

Great to apply. I've actually just have one layer of the lacquer on the pictures. No top coat just to show how very nice this is even before you put on the topcoat. Easy to apply and normal drying time.

I forgot to say something about the color. It's like electric blue with pretty much silver in. Metallik or foil coating is the question. Oh, it's blue and incredibly beautiful! That's all I'm going to say. Look at the pictures and you will understand.

And yesterday I wrote to you that on today's and tomorrow's posts you would see why I cut down my nails. Check my middle finger nail. Does it look weird? Yep, patched and mended. Was not that great, so I cut them down instead. Just in time for Christmas, my nails are likely to have a perfect length again.

23 kommentarer :

 1. Verkligen jättefint, men fy för nagelbryt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte få min arbetsgivare till att gå med på att nagelbryt kan räknas som arbetsskada, men konstigt nog nekade dom detta ;)

   Radera
 2. Men lägg ägg! Varför har jag inte köpt det här? Nu måste jag köpa. Tur att jag har en julklapp att ordna från min bror. Ja, vi bestämde så. 300 kr att handla för. Han skulle kolla på ebay och jag beställer nog några China Glaze. Iiih.

  Tråkigt med nageln. :/ Du har ju så fin längd här. Men vad gör man? Mina kan inte bli kortare nu och jag hoppas att jag ska slippa korta dom mer innan jul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade också längden jag har på dom här bilderna, men dom är snart tillbaka.

   Och det är klart att du ska få det här av din bror, det är verkligen vackert!

   Radera
 3. Åh så snyggt på dina naglar! Helt klart ett blått "must-have" :-)Gillar det så mycket att det kan bli ett första back-up köp ha,ha
  Konstnären i mig tänker att den lappade nageln kan dekoreras som effektnagel o så kan du göra något kul med kanten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är verkligen ett must have lack! Älskar det :)

   Radera
 4. Vackert som attan!!
  Shit med nageln... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Shit var rätta ordet. Jag var rätt sur kan man lugnt säga.

   Radera
 5. Åh, det här är så fint. Älskar det. När jag hade det på mig fick jag många fina kommentarer av de som såg det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så härlig färg och folk lägger märke till det.

   Radera
 6. Jag har tittat på den här flaskan flera gånger och tänkt prova den men inte hunnit än. Jättefint ser det ut.

  SvaraRadera
 7. Riktigt vackert nagellack! Älskar sånna här blå, vintriga lack! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar också den här typen av blåa lack.

   Radera
 8. Lacket i sig ser lite för isigt ut för att jag tror jag ska kunna trivas i det, men det är väldigt fint på bild!

  Och synd som fan på dina naglar. Tycker verkligen att ländgen du har på de här bilderna klär dig skitbra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite isigt, det har du rätt i. Fast för min del tror jag att det är just det som gör att jag gillar det så mycket :)

   Och nageln, ja det var så där kul, men dom är snart ute i rätt längd igen.

   Radera
 9. Väldigt fin blå färg :) Just blåa lack tycker jag att jag inte har så många av faktiskt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde inte jag hade så många, men det var fel!

   Radera
 10. Wow, that's an amazingly pretty blue!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!