tisdag 18 december 2012

Zoya Ornate sammanfattning!

När jag visade Zoya Storm konstaterade jag ju samtidigt att jag har alla utom ett lack ur den här kollektionen som kallas för Ornate och är årets julkollektion från Zoya. Det är inte speciellt ofta jag faktiskt har så många ur en och samma kollektion så därför tänker jag nu ge er en sammanfattning över hur jag rangordnar lacken.

Jag tyckte det här var jättesvårt! Jag gillar verkligen allihopa, men jag tror att det är så här jag tycker:


Överst på listan hamnar Blaze

  Sen var jag fundersam  på om Logan eller Aurora skulle hamna på andra plats, men Logan vinner mer och mer. När jag skriver det här inlägget sitter just Logan på med en trevlig gradient och det är bara så fint. Så det får bli min andra placering.

 Aurora trivdes jag så himla bra i när det satt på naglarna och det är min tredje placering.

 Nu är ni kanske förvånade över att Storm hamnade så pass långt ner, men det beror nog enbart på att allihopa egentligen skulle ligga etta eller för att jag tycker att Storm är fantastiskt men dom andra har mer lyster i sig än detta vilket jag föll för.

Och så underst i listan har vi då Ziv. Nu är det ju ändå så att Ziv gjorde mig väldigt positivt överraskad genom att vara ett guldlack som jag verkligen trivdes i. Dessutom är det här en perfekt färg till olika nailart.

Nå? Vad är ert omdöme, håller ni med eller hade ni placerat lacken helt olika?


When I showed you Zoya Storm, I observed at the same time that I have all but one polish from this collection called Ornate that is this year's Christmas collection from Zoya. It's not very often I actually have so many from the same collection so therefore I will now give you a summary of how I rank the polishes from Ornate.

I thought this was really hard! I really like them all, but I think this is how I feel:

1. Blaze, love the color and the holographic effect.
2. Logan, what can I say this color keeps getting better and better the more you wear it. 
3. Aurora beautiful color and again a holographic  polish
4. Storm, you might have thought than this would be higher up in the list, but I do think that the others were more sparkly and fun. But I love this one too!
5. Ziv, this is a polish that surprised me a lot. A gold polish that I actually enjoyed wearing. This is the first and I will certinaly wear it again.

Do you agree on my ranking of the polishes of Ornate Collection or would you have placed them differently?

11 kommentarer :

 1. Alla lacken är faktiskt väldigt tjusiga och jag tycker nog att du rangordnat dem rätt. Blaze och Aurora ska inhandlas vid tillfälle.

  SvaraRadera
 2. Vilket fint gäng! Jag instämmer också i rangordningen.

  Ziv tycker jag verkar lite likt OPI Goldeneye, kan det stämma?

  SvaraRadera
 3. Blaze o Aurora tycker kag verkar vara jätteformat! Kollade på dem när jag var i Gbg i helgen. Ångrar att de inte fick följa med hem...

  SvaraRadera
 4. Oj oj vad jag gillar allihop. Som sagt...jag längtar till julafton. Iiih.

  SvaraRadera
 5. love the red, purple and black

  SvaraRadera
 6. Logan påminnermig om Ho-Ho-Holly från Color Club... Och den har jag ju och älskar ju hur mycket som helst så det blir nog min favorit:)

  SvaraRadera
 7. Väldigt snygga lack allihopa, förstår att du plockade så många ur kollektionen.

  SvaraRadera
 8. De är jättesnygga! Jag hade slängt om första och andra men annars håller jag helt med :)

  SvaraRadera
 9. Blaze och Ziv och Logan är mina favoriter. Sen Storm och sen Aurora. Electra är helt klart bottenlacket.

  SvaraRadera
 10. Så fin Storm var, jag har fattat att de finns i glossyboxen i någon av dem, hoppas att man kanske får det om de nu fanns med :)

  SvaraRadera
 11. Vad toppen med en sammanställning! :D
  Jag hade nog satt både Aurora och Storm framför Logan ;)
  Men Blaze håller jag med om att den är nr 1!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!