lördag 1 december 2012

Darling Diva Polish A Christmas Story

Idag ska jag visa er det första lacket som jag köpt via en Etsy Store. Indiemärket Darling Diva Polish A Christmas story var bara för bra för att låta bli! Och dessutom är det ju nu 1:a adventshelgen, min absoluta favorithelg på året. Jo, faktiskt bättre än julafton på ett sätt. För den här helgen är bara mysig! Och med detta vill jag säga att jag tycker att det känns helt ok att visa ett lack med ett så julinspirerat namn :)

Lacket är fullkomligt fullpackat av glitter i rött och grönt. Det som gör att jag tycker så himla mycket om det här är att det är så små glitterpartiklar. Det ser inte så klumpigt och konstigt ut som jag ibland kan tycka att vissa glitterlack gör. Nä, det här är bara suveränt.

Man kan säkert ha lacket helt för sig själv, men jag blev lite snål och la det över ett annat istället för att spara in lite. Jag har provat över två olika lack nämligen Isadoras Ancient Ruby och Zoya Elisa. Bägge resultaten blev mycket bra.

Två lager av A Christmas story har jag lagt över de andra lacken och över detta ett lager av Poshé. Topplack är nödvändigt för annars ser det nästan lite matt ut. Jag verkligen älskar det här lacket och det är såå mycket finare i verkligheten än på bilderna.

Vilken kombination gillar ni bäst?

 Över Isadora Ancient Ruby

Över Zoya ElisaToday I will show you the first polish that I purchased through an Etsy store. Indie label Darling Diva Polish A Christmas story was just too good to resist! And besides, it's now the first Advent weekend, my absolute favorite holiday of the year. Well, actually better than Christmas in a way. For this weekend's just cozy! And with this, I would say that I feel it is ok to show a polish with such christmas inspired name :)

The polish is absolutely packed full of glitter in red and green. What makes me like this so much is that it is so tiny glitter particles. It does not look so awkward and weird as I sometimes think that some glitter polishes does. Nah, this is just great.

One can certainly have the polish completely alone, but I was a bit stingy and put it over another instead to make sure that this will last longer. I've tried on two different polishes namely Isadora Ancient Ruby and Zoya Elisa. Both results were very good.

Two layers of A Christmas Story, I have over the other paintwork and over this a layer of Poshé. Topcoat is necessary because otherwise it looks almost a bit dull. I really love this polish and it's sooo much nicer in reality than on the pictures.

Which combination do you like best?

27 kommentarer :

 1. Superfina båda - men jag väljer över IsaDora, det är snäppet vassare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. Gillar också den mörkare varianten bättre.

   Radera
 2. Göör snyggt! Zoya elisa ser lite mer julaktig ut och är jätte snyggt, men Ancient ruby ser galet snyggt ut. Jag har oxå det här lacket, jag tänkte lägga de på ett grönt lack lr kanske göra en gradient med rött och grönt:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste också testa att lägga det här över grönt. Blir troligen riktigt snyggt.

   Radera
 3. Håller med om att det där lacket är ännu snyggare i verkligheten, trots att det redan är rätt fantatiskt på bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går liksom inte att fånga hur fint det här är på bild.

   Radera
 4. Så jäkla snyggt över båda! Isadora smäller lite högre dock.
  Det här lacket vill jag verkligen, verkligen ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snyggt över bägge, men precis som du så föredrar jag den mörkare varianten.

   Radera
 5. I ordered this one too and it's very beautiful! I like it over Zoya Elisa the best. :)

  SvaraRadera
 6. Wow, this is so beautiful!!! Going on my to-get list!!!!

  SvaraRadera
 7. Isadoravarianten gillade jag bäst, kändes vampigare och det gröna glittret(?) kom fram på ett annat sätt. Däremot var nog soyavarianten juligare per ce. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zoya är absolut juligare, men som du säger blir lacket ganska vampigt över Isadora och det gillar jag.

   Radera
 8. Så fint att det inte finns ord att beskriva det! Underbart! Om jag hade ägt det så hade det nog kommit etta på min topp 20 för 2012. :-)

  SvaraRadera
 9. Underbara bägge två, men Isadoras är allra snyggast tycker jag.

  SvaraRadera
 10. Shit va snyggt!! Vill haaaaaa!
  Över Isadora bäst tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att du vill ha det här. Helt underbart!

   Radera
 11. Underbart över bägge ju. Perfekt jullack det där. :P

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!