söndag 30 december 2012

Readers Choice!

Tänkte att jag varje vecka skulle låta er läsare välja vilket av 3 lack som min slumpgenerator valt ut åt mig som ni skulle vilja se en swatch på.

Omröstningen sker här och på bloggens Facebook sida och är öppen till midnatt den 1/1-2013. Lämna gärna en kommentar och tala om vad ni tycker om den här idéen. Flip eller Flop?


I was thinking of letting you who reads my blog get to choose on polish a week that I will make a post about. The polishes that I present to you have been choosen through a random number generator and then I picked the number that came up on my spreadsheet. 

You have the chanse to either vote here or on my Facebook page. The voting is open til midnight (GMT +1 time) January 1st. And please leave a comment and tell me what you think of this idea. Good or bad?

6 kommentarer :

 1. Jag säger varför inte :D Det var ju lätt att rösta och sen hjälper det ju dig att välja ordningen på lack att testa kanske :)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar ju gröna lack, så jag röstade på Nubar Reclaim. Fast jag tycker ju alla tre är sååå snygga.

  SvaraRadera
 3. Kul idé, det är nått annorlunda och sånt är ju alltid bra :)
  Jag tänker konsekvent rösta på lack jag inte har själv för det är mycket roligare så, så det fick bli CG nu :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också det var en kul idé! :)
  /Rebecka

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!