söndag 16 december 2012

Nailart Sunday - Black and Gold Gradient

Sent inlägg idag som beror på att jag tillbringat helgen på sjukhus med sonen. Han mår nu ganska bra, men som ni förstår har jag inte hunnit förbereda några inlägg för veckan. Alltså kommer det inte att vara inlägg varje dag den här veckan för det kommer jag inte hinna med. Det var nämligen någon som sa att det snart var jul också och att man ska hinna förbereda för den!

I alla fall så kommer nu här till slut den där manikyren som jag bar förra söndagen när jag var på julfest med käre makens företag.

Jag är så himla nöjd med hur den här gradienten blev. I botten har jag ju då Zoya Ziv och över det har jag svampat en gradient i svart med A-England Bridal Veil. Och över alltihopa är det ett lager av A-England The Shield.

Som sagt det här med gradients är kul och det finns så oändligt många variationer, så det kommer ni absolut att få se mer av här hos mig.


Late post today because I spent the weekend at the hospital with my ​​son. He's now quite ok, but as you can understand, I have not had time to prepare any posts for the upcoming week. So there will probably not be posts every day this week I will not have time for that. Because someone said that soon it's Christmas and you are supposed to prepare for it!

Anyway, now I will finally show you the manicure that I wore last Sunday when I was at the Christmas party with my dear husband's company.

I am so pleased with how this gradient turned out. As a base I have  Zoya Ziv and over that I made a gradient in black with using a sponge and A-England Bridal Veil. And then a layer of A-England The Shield to finish the manicure.

I've started to think that doing gradients has become more and more fun and you will definitly see more of it at my blog.

16 kommentarer :

 1. Riktigt snyggt!! Älskar bägge färgerna!

  SvaraRadera
 2. Alldeles lagom mycket svart på tipparna, jättesnyggt! Hoppsan, det lät inge vidare. Hoppas att det inte var allt för allvarligt och att han bättrar på sig.

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Guld och svart passar så bra ihop.
  Hoppas sonen mår bättre nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sonen mår som tur är bättre och jag håller med om att guld och svart är riktigt snyggt ihop!

   Radera
 4. Ja, jag tröttnar då inte heller på gradienter så ös fram dem bara! Underbart!

  SvaraRadera
 5. Snygg gradient! Jag är ledsen att höra om sonen men skönt att han är bättre.

  SvaraRadera
 6. Jättefin gradient! Färgerna passar ihop jättebra :)
  Hoppas sonen kryar på sig. Skänker er en tanke <3

  SvaraRadera
 7. Riktigt tjusigt! Det ser lite antikt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du faktiskt helt rätt i! Att det ser lite antikt ut alltså :)

   Radera
 8. Gillar verkligen den där gammaldagsa känslan du har fått till. Väldigt snyggt gjord gradient. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!