onsdag 26 december 2012

Christmas Gradient

Igår skrev jag att jag för lat för att byta manikyr tills vi skulle till svärmor och fira jul. Jag skulle ju ändå ha samma färger på kläderna som på julafton. Glöm det där är ni snälla!

Jag har som ni säkert märkt snöat in lite på gradients sista tiden och trots allt fick jag lite inspiration igår och plockade bort den svart/röda varianten som redan satt på naglarna och gjorde så här istället.

Började med tre lager av helt underbara Torrid från Orly över det gjorde jag en svart gradient med hjälp av A-England Bridal Veil. Sen hade ju jag tänkt att sluta där egentligen, men... Det är ju så kul att testa lite olika saker så jag la på ett lager av också helt underbara Darling Diva Polish A Christmas Story över.  Ja, och ett lager Seche också.

Återigen en manikyr som jag blev otroligt nöjd med. Nu ska jag bland annat jobba tillsammans med sonen på min logga och så ska jag fundera lite över vilka lack som ska hamna på min top 10 lista för året.

Yesterday I wrote that I was too lazy to change manicures from the one I had on Christmas Eve til we were going to my mother in laws house on Christmas Day. I would after all have the same colors on the clothes that I had the day before. Forget what I wrote, please!

I have, as you probably noticed become a bit of an addict to gradients lately and after all, I got some inspiration yesterday and removed the black/red version that already sat on my nails and did this instead.

I started with three layers of lovely Torrid from Orly and over that I did a black gradient with the help of A-England Bridal Veil. Then I had planned to stop there, really, but ... It's so fun to try some different things so I put on a layer of amazing Darling Diva Polish A Christmas Story over. And a layer of Seche as well.

Again, a manicure that I was incredibly happy with. Now I will work with my son to fix a new logo for my blog and I'll give some thought about what polishes that will be in my top ten of 2012 list that I will publish before the year is over.

21 kommentarer :

 1. Svar
  1. Vet inte när jag var så nöjd med en manikyr senast. Gjorde nästan ont att ta bort den.

   Radera
 2. Jättesnyggt!!
  Ska bli kul att se vilka dina favoriter är :D

  SvaraRadera
 3. Jäkla snyggt. Något liknande detta hade jag också till jul. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du var lika nöjd som jag var med din variant.

   Radera
 4. Svar
  1. Ja minsann, det blev helt underbart och du skulle sett hur det såg ut i verkligheten!

   Radera
 5. Urtjusigt, du ska vara nöjd med att du la till det där sista lacket. Det höjde hela manikyren:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innan var den ok, men med glittret på blev det super. Fick kommentarer från personer som inte brukar nämna något om vad jag har på klorna :)

   Radera
 6. The last layer made it all come together beautifully! :)

  SvaraRadera
 7. Jag får inte nog av manikyrer med A Christmas Story! Så överjordiskt fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte jag heller. Bästa lacket på mycket länge. Och jag har ett syster lack till det här med lila/grönt glitter :)

   Radera
 8. Men det här var ju galet snyggt!

  SvaraRadera
 9. I like this gradient!! Very festive!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!