torsdag 27 december 2012

Favoriter 2012


Året börjar lida mot sitt slut och det är dags för mig att summera mitt första år som bloggare. Eller ett helt år är det inte riktigt för jag började i februari. Jag kommer absolut att fortsätta blogga, så länge jag har någon som läser och själv tycker det är roligt kommer jag att hålla på.

Jag valde att inte bara ha med lack och produkter som släppts under 2012 utan istället har jag valt lack som jag visat på bloggen och som blivit mina favoriter i olika färg och finish kategorier oavsett om dom är utgivna i år eller inte.

Jag har även gjort som Fru Vesa och lagt in en lista på mina nagelvårdsfavoriter.

Min lacksamling har verkligen eskalerat under det här året och jag misstänker att den kommer att utökas mera under kommande år.  Jag hittade en anteckning från 28/3 där jag skrivit att jag nog får skämmas lite för jag var uppe i 70st lack. Nu sådär nio månader senare är siffran uppe i 284 stycken. Det här betyder att jag har inhandlat i medel 23,8 lack i månaden! Inte undra på att min familj anser att jag är beroende och det medger jag gladeligen att jag är :)

Jag hoppas att ni kommer att följa med mig genom nya inlägg och inköp under nästa år.

Dagens inlägg får handla om vilka lack i olika färger som blivit mina favoriter. Anledningen till att jag som Fru Vesa valt att välja ett i varje färg är bl.a. att det kändes lättare att göra ett urval på det här sättet. Under bilderna på lacken finns även en lista på vilka Nagelvårdsfavoriter jag har hittat under året.

Har ni med några av lacken eller omvårdnadsprodukterna på era egna listor?

Guld/Gold = Zoya Ziv


Silver - Nfu Oh 61


Brons/Bronze - China Glaze Harvest Moon


  Blå/Blue - Brite Bird  The DynamosBrun/Brown - OPI Warm & Fozzie


Grå/Grey - Depend 194

Grön/Green - China Glaze Agro


 Gul/Yellow - LA Girl Disco Brites PsychedelicLila/Purple - Zoya CarlyOrange - Orly FlickerRosa/Pink - Isadora Sheer AmethystRöd/Red - Ozotic 518Svart/Black - Jade Magia NegraVit/White - OPI Don't touch my tutuNagelvårdsfavoriter

Remover: Depends blå & gröna
Nagelbandsremover/Cuticle remover: Nfu-Oh Cuticle Remover
Handkräm/Hand cream: Använder olika både från Lush, ACO och Oriflame som är bra.
Underlack/Base coat: Zoya Ridgefiller eller Essie Ridge Filler
Överlack/Top coat: A-England The Shield
Olja/Cuticle oil: China Glaze Holiday Berries
Nagelbandskräm/Cuticle Cream: Lush Lemony Flutter


The year is coming to an end and it's time for me to sum up my first year as a blogger. Or not an entire yearbecause I started in February. I will definitely continue blogging as long as I have someone who reads and as long as I think it's fun.

I chose to not only have polishes and products released in 2012 in my list, but instead I've chosen polishes that I showed you on the blog and that have become favorites in different color and finish categories regardless of whether they are published this the year or not.

I have also done as Fru Vesa and added a list of my favorite nail care products.

My collection has really escalated this year and I suspect that it will increase more in the coming year. I found a note from the 28th of March in which I wrote that I should probably feel  a bit ashamed because I had as many as 70 polishes. Now,  nine months later, the figure is up to 284 pieces. This means that I have purchased in average 23.8 bottles a month! No wonder my family think that I'm an addicted and I admit happily that I am :)

I hope you will keep reading my post the upcoming year as well!

Today's post will be about what polishes that has been my favorites in various colors. The reason I will do it like this is that it was easier if you had to choose one from every color and not just 10 polishes of all that I have posted about. Beneth the pictures are also a list of my favorite nailcare products that i have been using this year. There will be a list of my favorit polishes from different finishes to.

Do you have some of the paint or nursing products of your own lists?26 kommentarer :

 1. Silver - Nfu Oh 61 is really beautiful :)

  SvaraRadera
 2. great polishes, love those holo's!

  SvaraRadera
 3. Fina favvo och superfin ny bloggdesign :-)

  SvaraRadera
 4. Alltid lika kul med listor:) Ska försöka sätta mig och knåpa ihop en egen nu någon dag. Och jag gillar din nya header:) Sonen har gjort ett bra jobb!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv är man ju listnörd och älskar den här typen av inlägg :) Sonen och jag har fixat tillsammans, men det hade absolut inte blivit så här bra utan hans totalt ärlighet när jag kom med förslag på ändringar.

   Radera
  2. Då har ni gjort ett bra jobb tillsammans:)

   Radera
 5. Många fina lack det där! :D Fast har endast det från jade måste jag erkänna! Tur att det finns fler lack för det är kul att samla och testa. :D Kul med bloggdesignen också. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är egentligen inte klokt så mycket lack det finns! Har sett många listor nu och det är inte särskilt många av alla lacken som jag har själv.

   Radera
 6. Vad kul att se dina favoriter i år!! Alla är superfina!!
  Jag visar bara mina blå favoriter idag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart att köra färglistor! Ska försöka komma ihåg det till nästa år.

   Radera
 7. Snygg header! Ziv finns med på min lista med! Fast den har jag inte publicerat än. Härligt att se en i varje färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var så svårt att välja om jag fick välja helt fritt ;)

   Radera
 8. I like your new layout!!!
  And I really really have to try out Orly Flicker!
  I hope the next year will bring you many many many more polishes, you addict you, LOL =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! I like it too :) You will love Flicker it's amazing.

   Radera
 9. Roligt att se!
  Jag har ju holosarna, men i övrigt är det inte ett enda av dem som finns i min samling också, och det gör det extra kul att se vad man kanske har missat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så känner jag också. Man får lite ny inspiration av alla listor som dyker upp så här års.

   Radera
 10. Vad roligt att ta del av din lista!Flera av dem tillhör mina favoriter med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar den. Himlans svårt att välja ut vilka som skulle få vara med måste jag säga.

   Radera
 11. Superkul att se dina favoriter! Många godingar där. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var riktigt kul att kolla igenom arkiven. Blev sugen på att plocka fram en del lack som jag inte haft på mig sen början på året.

   Radera
 12. Det var många som åkte upp på önskelistan. Lite synd att jag inte har bilder på alla mina favoriter än. Det hoppas jag ha nästa år.

  SvaraRadera
 13. Jättekul att se båda listorna! Jag känner att jag ffa borde shoppat mer China Glaze under gångna året.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!