onsdag 9 januari 2013

Essie Go Overboard

Åh vad det är bra med bytargrupper!

Essie Go Overboard är ännu ett lack som jag bytt till mig och det är jag verkligen glad för. Det jag är mindre glad för är hur bilderna ser ut, för dom gör verkligen inte lacket rättvisa. Det var mycket svårt att fånga rätt färg på det här.

Jag upplever det nog som mer grönaktigt in real life, grönblått liksom. På Essies egen sida omnämns det som Seablue och det kan jag nog hålla med om. Hur som helst är det ett väldigt snyggt lack med fantastiska egenskaper när det kommer både till formula och torktid.

Jag har för en gång skulle enbart två lager på och så ett lager med A-England The Shield över.


I love our Swapgroup we have on Facebook!

Essie Go Overboard is another polish that I got from a swap and I'm really happy. What I am less happy about is how the pictures look like, because they don't really do the polish justice. It was very difficult to capture the right color for this.

I feel it's probably more greenish in real life, green/blue. On Essie's own site the mention it as Seablue and I can probably agree with that. Anyway, it is a very neat paint with great qualities when it comes to both the formula and drying time.

I for once have only two coats on and then a layer of A-England The Shield over.

20 kommentarer :

 1. Det är sååå snyggt, ett lack jag verkligen kan tänka mig. Det är svårt ibland att få fram rätta färgen på bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det riktigt knepigt att få till det, men jag insåg när jag kollade swatcher på nätet att det inte var bara jag som hade problem ;)

   Radera
 2. Oj jäklar vad snyggt! Borde kanske slänga upp det på önskelistan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag, tror du kommer gilla det här.

   Radera
 3. Mycket tjusigt! Funderade på att köpa det när det släpptes men det blev aldrig av.

  SvaraRadera
 4. Vad tycker du om A England the shield? Vore kul med en recension :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker den är fantastiskt bra, ska fundera på att göra en liten recension. Torkar kanske inte riktigt lika fort som Seche och Poshé, men jag tycker nog att det håller nästan längre.

   Radera
 5. Väldigt snyggt! :D Tyvärr blir lacken inte alltid de samma på bilder som verklighet :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, så är det ju, fast jag har lite svårt att acceptera det på mina egna foton.

   Radera
 6. What a great looking colour, I really like it!

  SvaraRadera
 7. Väldigt tjusigt. Av någon anledning köpte jag det aldrig när det släpptes, trots att det är så vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland tänker man att det ska jag köpa sen och så blir det liksom bortglömt, dags att sätta upp på minneslistan :)

   Radera
 8. Ett av mina nuvarande favoritlack!

  SvaraRadera
 9. Supervackert!! Vill ha!
  Det rycker så mycket i köpfingret att jag knappt kan skriva ;)

  SvaraRadera
 10. Det är skönt med ett snyggt krämlack ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det, liksom lite lugnt på något sätt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!