söndag 15 april 2018

OPI - Unfrost My Heart

Skön söndag. Tagit en lite promenad på förmiddagen, sett till min lilla simsfamilj och nu är det dags att ge naglarna lite kärlek också.

Dagens tema i Polish Swatch Sunday är Silver Lightning. Jag hade ett par olika silvriga lack som var otestade, men valet föll på OPI Unfrost My Heart. Ett foil lack som täcker på två lager. Jag har topplack över på bilderna.

Det här är verkligen superglansigt, men det finns ändå lite textur i lacket som gör det intressant tycker jag. Absolut ett silverlack som jag kan tänka mig att bära på egen hand.

It's a really nice Sunday today. I took a walk in the morning, been looking after my sims family and now it's time to give my nails a little love too.

Today's theme in Polish Swatch Sunday is Silver Lightning. I had a couple of different silver polishes that were untested, but the choice fell on OPI Unfrost My Heart. A foil that covers in two layers. I have top coat over in the pictures.

This is really super shiny, but there is still some texture in the polish that makes it interesting, I think. Absolutely a silver that I would consider wearing on it's own.


2 kommentarer :

  1. Helt okej silverlack, har för mig att jag tyckte denna var rätt trevlig när jag var den.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!