lördag 14 april 2018

Nordic Cap Star Nails - NP07

Jaha, det blev visst en slö förmiddag idag igen, så skönt! Men, nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och fixa lite hemmagjord müsli och gå ut och fota lite vårblommor till en temagrupp på Flickr tror jag. Gubben är i skogen och jobbar och sonen på sitt jobb så det är tyst och lugnt i huset just nu.

Det lack ni valde åt mig kommer från ett budget märke som man kan hitta i matbutiker här i Sverige. Jag är inte riktigt säker på om man ska kalla det för Nordic Cap eller för Star Nails, så jag skriver väl båda namnen. De här flaskorna kostar ca 20 kronor tror jag eller om det faktiskt är 10. Just det här lacket har nummer NP07 och är ett klassiskt orange krämlack. Riktigt bra att jobba med måste jag säga. Jag skulle tro att två lager och topplack är lagom, men jag har tre lager på vissa naglar på bilderna.

Det finns egentligen inte supermycket att skriva om det här lacket. Orange och härligt! Och definitivt värt att köpa.

Vi kör väl lite mer kalenderlack till nästa vecka. Min otestade sådana har sjunkit betydligt i antal.

Well, I've had a really lazy morning again, so nice! But, now I will try to get a hold of myself and make some homemade muesli and go out and take some photos of spring flowers to a theme group at Flickr I think. My husband is in the woods working and the son at his job so it's quiet and calm in the house right now.

The polish you picked for me this week comes from a budget brand that you can find in food stores here in Sweden. I'm not really sure whether to call it Nordic Cap or Star Nails, so I'm writing both names. These bottles cost about $ 2,50 I think or if it's 1,50. This one has number NP07 and is a classic orange cream polish. Really good to work with, I have to say. I would think that two layers and topcoats are good, but I have three layers on some nails on the pictures.

There is not really much to write about this polish. Orange and lovely! And very much worth the price. 

We'll have a bit more calendar polishes for next week. My untested ones have reduced considerably in numbers. 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!