onsdag 25 april 2018

Lacky Corner's Favorite Week: OPI - Honk If You Love OPI

Alldeles ensam hemma idag och inser hur väldigt tyst det kommer bli sen när yngste sonen flyttar hemifrån. Nåja, det är ju några månader tills dess, men det känns allt lite jobbigt. Idag har jag varit nere vid vår damm och fotograferat ett Knip par som tydligen har börjat komma dit. Mycket roligt eftersom det var det jag hoppades på. Att det skulle komma lite sjöfåglar alltså. Jag har bakat lite också och nu blev det blogg dags. Och lyssnat på bok så klart. Det är det bästa jag vet just nu.

Jag har många nagellack, väldigt många faktiskt och då kanske man kan tro att det är till de glittriga eller riktigt färgglada som jag vänder mig när jag inte riktigt vet vad jag vill ha, men det är fel. För ett av de lacken som jag använder när jag vill ha ett som jag vet att jag trivs väldigt bra i och som går fort och lätt att applicera är nämligen det tämligen oglittriga Honk If You Love OPI. Ett riktigt mörkt, mörkt lila krämlack som jag känner mig så hemma i. Den här gången valde jag att behålla det glansigt, men när jag bar detta på en begravning valde jag att lägga matt topplack på och det blir så otroligt snyggt så. Det var en ung man som begravdes och hans favoritfärg var lila så mitt lack blev en hyllning till honom.

Det finns många liknande lack ute på marknaden, men det här är riktigt bra formula på och det är superviktigt för mig när det kommer till favoriter. Eller kanske snarare när det gäller mina go to lack. Och det här är verkligen ett sådant. Ett säkert kort som jag vet att jag känner mig fin i.

I'm home alone today and I realize how very quiet it will be after the youngest son moves away from home. Well, it's a couple of months till then, but it feels all a bit hard. Today I have been down at our pond and photographed a Golden-eye couple who apparently have begun to spend time there. Very nice because that was what I was hoping for. That there would be some sea birds approching it. I've baked a bit too and now it was time for some blogging. And listened to some audibooks, that is one of my favorite things to do right now. 

I have many nail polishes, very many actually and then you may think that it is to the sparkling or really colorful ones I turn when I don't really know what I want to wear, but it's wrong. For one of the polishes I use when I have a hard time deciding that I know I feel comfortable in and also is very easy to apply it's the pretty and so not glittery Honk If You Love OPI. A really dark, dark purple cream  that I feel so at home in. This time I chose to keep it glossy, but when I was wearing it for a funeral, I chose to put on a matte top coat and it looked so beautiful that way. It was a young man who was buried and his favorite color was purple so my polish was a little silent tribute to him.

There are many similar polishes to this on the market, but this has a really good formula and that is really important to me when chosing a favorite. Or maybe rather when it comes to my go to polishes. And this is really one of those. A safe card that I know I feel pretty and relaxed in.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!